Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csináljam az ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam az ismerkedést élőben?

Figyelt kérdés

Ha pl a plázában vagy valami hasonló helyen kiszúrok egy lányt(megtetszik)akkor hogyan közeledjek hozzá hogy megismerhessem?Mármint hogy menjek oda hozzá,hogyan szólítsam meg...stb ilyenek?Meg attól is tartok hogy ha leszólítanám utána nem tudnék témát felhozni azt csak égnék:S

19/F

Csak ha normális választ tudsz írni akkor írj!

Köszi

2010. márc. 19. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nézzd meg nem irnak hülyeségeket én már csak tudom:))

Jó szórakozást!!!

2010. márc. 19. 20:01
 2/4 anonim válasza:
Nos ez nehéz eset, mert sok olyan tényező van, ami megnehezíti a dolgodat: honnan tood, h a csajnak nincs-e barátja? vagy-e elég bátor, h egyáltalán odamenj? stb... de mindenesetre én ezt így csinálnám: 1.is egyedül k*rvanehéz, kell pár haver. Odamentek, és kitaláltok egy jó sztorit, h pölö "Ezt meg azt keresnénk, tudtod-e segíteni?" ha normálisak, akkor segítenek, ha nem, akkor elküldenek a p*csába. Ha segítenek, és elkísérnek, akkor szabad a pája, lehet velük haverkodni. Aztán mikor odaértek a "sokat keresett" cucchoz, akkor megköszönitek, majd megkérdezitek, h nem lenne-e kedvük csatlakozni hozzátok... köbö ennyi, így a legegyszerűbb, remélem tudtam segíteni;)
2010. márc. 19. 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Lábujjhegyen nehogy elijeszd.
2010. márc. 19. 21:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Először gyakorold halottban.
2010. márc. 20. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!