Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért baj, ha egy fiatal lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha egy fiatal lány tapasztalatokat gyűjt?

Figyelt kérdés
Miért baj, ha egy huszonéves lány sok pasival randizgat (nem egyszerre), jól érzi magát, és még nem akar komoly kapcsolatot? Mi ezzel a probléma? Tényleg olyan elítélendő?
2015. nov. 11. 19:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez akkor nem lenne baj, ha tényleg tapasztalatok ismeretében egyre komolyabb és egyértelműbb elképzelése lenne a jövendőbelijétől. De ha nem méri fel miből mit tanul (egyébként egy egyéjszakás kaland nem ér fel egy mélyebb szexuális együttléttel azzal akiben megbízol és szerelmes! vagy) akkor csak strigulákat gyűjt, és később ha benő a feje lágyan bánni fogja hogy ennyi mindenkinek oda adta magát, főleg ha komoly pasit akar.

Nekem is becsúszott bohó koromból 2 db egyéjszakás kaland. Azt a tapasztalatot gyűjtöttem ezzel, hogy 1. nem volt értelme, 2. borzalmas volt, 3, nem erre vágyom. Ezen felül nem tudom mi lehet ebben akkora érték.

2015. nov. 15. 17:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Hozzá teszem ahhoz képest volt borzalmas, amit azóta tudok hogy mit kaphatok attól akibe igazán szerelmes vagyok.. és akivel ilyesmódon tudok "kísérletezni", közös vágyainkat kielégíteni, új dolgokat próbálni. Egy egyéjszakás kaland az durr bele bumm, de lehet a mai korban mindenki úgy születik hogy a káma szútra nagy mestere :D
2015. nov. 15. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!