Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meg lehet szerezni egy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet szerezni egy nagyon nehezen elérheto embert?

Figyelt kérdés

Nagyon jól néz ki, jóban vagyunk, viszont nagyon nehezen elérheto... Ezen kívul elég sokat hazudik! (szinte mindig), de ez nekem nem számít.

Úgy tudom most van barátnoje, de állítólag oreg és nem is szereti. Hogyan szerezhetném meg és hogyan szedhetném el a másik csajtól? Mit kellene tennem? Volt már valaki ilyen helyzetben?

2010. márc. 19. 16:52
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Jól van, lehet, hogy én is pofára fogok esni... de nekem nem baj! Én szeretem élvezni azt, ami éppen van. Persze, hogy nem egész életre akarom! Amúgy meg ki nem szokott hazudni?

Nem lecseszést kérek, hanem tippeket!

2010. márc. 20. 12:04
 12/24 anonim ***** válasza:
Nem , menj discoba!
2010. márc. 20. 14:18
 13/24 anonim ***** válasza:
Ismerős történet :( Nehezen elérhető, de mégis annyira vonzó :( Annyi különbséggel, hogy nem hazudozós. Ha te kellesz neki, ő magától fog keresni :) Hidd el nekem :):)
2010. márc. 21. 21:55
 14/24 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 17:12

:DDDD

Van egy mondás: A nők a kapcsolat elején azt hiszik hogy a pasi idővel megváltozik, a pasik meg azt hogy a nő semmit sem fog vltozni, de mindketten tévednek!!!

A leírásodból az jön le hogy idealizálod a pasit a külseje alaoján anélkül hogy tényleg ismernéd. Magadnak keresed a bajt de senki figyelmeztetésére nem fogsz hallgatni, viszont meg fogod tapasztalni hogy igazam volt.

A pasi gondolom olyan Komár László kategória lehet, vagyis egy férfiasan bunkó nőcsábász akiért omlanak a nők, mert valamelyest igaz az hogy a nőknek kell hogy szemétül bánjanak velük.

Bocs az előítéletekért de elsőre ez jött le.

Szerintem az ilyen pasi nem fog utána koslató nőre hajtani. Olyan kell neki aki kihívás a számára.

2010. márc. 21. 22:18
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Kár, hogy máshogy szocializálódtam és nem szívesen hazudok, de úgy látom, hogy ez külön vonzó a nőknek. Maga a tény, hogy hazudsz. Buknak a csalókra. Idióták...
2010. márc. 21. 23:14
 16/24 anonim ***** válasza:

Látod,mi szocializálódtunk rosszul..Van,akinek még ismerős is a történet...Végül is,sokan erre buknak,ha valaki szeret hazudni,és egy kőbunkó.Jah,és szeretik,ha mellé még nője is van,végül is,miért ne szednék el mástól a párját,ők megtehetik! :-)Biztos véletlenül jár mással a pasi.

Szánalom a köbön.

2010. márc. 22. 10:31
 17/24 anonim ***** válasza:

Fiúk, nehogy azt gondoljátok, hogy minden csaj vonzódik a bunkó és hazudós srácokhoz! Én például ki nem állhatom őket, sőt volt egy eléggé füllentős barátnőm, aki még néha parasztkodással is próbálkozott, aztán elég hamar meguntam és vége lett.

Te lány: azt ajánlom, hogy inkább hagyd ezt a fiút annyiban, mert a végén még beleszeretsz igazából, és akkor már rosszul fog esni, ha neked is hazudozik.

Ráadásul biztosan te is ismered azt a mondást, hogy: "ebül szerzett jószág, ebül vész..." Ez ide nagyon aktuális.

2010. márc. 22. 13:39
 18/24 anonim ***** válasza:

Utolsó kommentelő vagyok és most olvasom, hogy elírtam a barátomat barátnőmnek :D.

Szóval, a pasim volt füllentős, ezért írtam tapasztalatból, hogy nem minden lány szereti őket.

2010. márc. 22. 13:41
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Flörtölj vele csábítsd el a pasik nem tudnak ennek ellenállni vidd ágyba legyél sexis

F/16

2010. márc. 22. 15:56
 20/24 anonim ***** válasza:

ma 13:39

Az osztályban minden lány bunkónak tartotta a Balogh Andrást és utálta is mert tapló volt a csajokkal, de érdekes mód szünetben mégis a legtöbb csaj vele jópofizott!

2010. márc. 22. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!