Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meg lehet szerezni egy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet szerezni egy nagyon nehezen elérheto embert?

Figyelt kérdés

Nagyon jól néz ki, jóban vagyunk, viszont nagyon nehezen elérheto... Ezen kívul elég sokat hazudik! (szinte mindig), de ez nekem nem számít.

Úgy tudom most van barátnoje, de állítólag oreg és nem is szereti. Hogyan szerezhetném meg és hogyan szedhetném el a másik csajtól? Mit kellene tennem? Volt már valaki ilyen helyzetben?

2010. márc. 19. 16:52
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Szemétség elszedni egy másik nő mellől. Ha azt szereti, legyen vele. Ne légy önző, ha tényleg szereted, akkor örülsz annak, ha ő jól van. Képzeld magad a másik nő helyébe, hogy lenyúlják a párod! A hazudozás viszont nem túl jó. Vajon neked nem hazudna? Ebből lehetnek komoly gondok..
2010. márc. 19. 16:57
 2/24 anonim ***** válasza:

Ha sokat hazudik, akkor nem is biztos hogy van bnöje, már ha ö mondta az infot.

És amit irtál, hogy 'ugytudod', ez se biztos, tehát lehet h szabad.

2010. márc. 19. 17:00
 3/24 anonim ***** válasza:
51%
bizonyítsd be előtte, hogy te mennyivel jobb választás lennél ! :)
2010. márc. 19. 17:00
 4/24 anonim ***** válasza:
51%
Impossible is nothing!!!!!
2010. márc. 19. 17:01
 5/24 A kérdező kommentje:

Nem o mondta, hogy van barátnoje, ezt mástól tudom.

Csak azért van neki a csaj, hogy legyen valaki!

Hogy igazat mondjak, szeretem, de nem vagyok bele szerelmes... Nem tudom elfelejteni akármit is csinál meg mond mert egyszeruen olyan jól néz ki és olyan szuper :)

Nincsenek rá szavak!

3. válaszoló tetszett a legjobban, viszont van egy probléma: ahogy írtam, nagyon nehezen elérheto és nem tudom hogyan tudnék vele tobbszor találkozni!

2010. márc. 19. 17:03
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon hasonlít a volt pasimra a pali.Sztem hiába szereted,ne kezdj vele,mert nem jó,ha valaki hazudós.Ha majd neked hazudna,az sem zavarna?
2010. márc. 19. 17:09
 7/24 A kérdező kommentje:

Nem zavarna, mert nem venném annyira halálosan komolyan, csak olyan laza kapcsolatot szeretnék vele... :)

Rávenném, hogy ne hazudjon, mert semmiért nem fogok megharagudni!

Plusz mindig azt mondja, hogy majd felhív és sosem hív fel ha én nem hívom :(

2010. márc. 19. 17:12
 8/24 anonim ***** válasza:

Először is,nem értem,miért kell Neked egy olyan ember,aki szeret hazudni.Ez undorító tulajdonság.Nem tudom,mit szólnál ahhoz,ha Neked is hazudozna folyamatosan,gondolom,nem esne jól!

Másodszor,elég gusztustalan dolog,hogy el akarod venni a barátnőjétől.Ne is haragudj,de ehhez nem fogok asszisztálni,mert hányingert keltő az egész!

harmadszor,egy ostoba,felszínes ember vagy,akinek mindegy,milyen,csak férfi legyen...Szánalmas,már bocs.

Remélem,még ha sikerül is a terved,majd Téged is elhagy egy másikért,és akkor megtudod,milyen jó érzés.Jah,és remélem,majd élvezed,mikor hazudozik,végül is Téged ez nem zavar egyáltalán.

2010. márc. 19. 17:17
 9/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok felszínes!!! Én ismerem ot, nem pedig te! Nem kell elítélni az embert ez miatt, elvégre én nem csináltam semmit. Pár hónapja ki is kezdett velem!
2010. márc. 19. 17:40
 10/24 anonim ***** válasza:
Biztosan nagyon jól ismered,főleg,hogy Te magad írtad,hogy szeret hazudni!Gratulálok Hozzá,csábítsd csak el,aztán majd TE is jól pofára fogsz esni,megjegyzem,meg is fogod érdemelni! Ostoba liba!
2010. márc. 20. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!