Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az igaz lehet hogy a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz lehet hogy a legjobb csajok magányosak?

Figyelt kérdés
mert azt hallottam hogy fiúk terén magányosak, mert senki nem meri leszólítani őket? ez igaz lehet? van köztetek ilyen csaj?
2010. márc. 19. 13:11
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos, hogy nehezebben lehet igazi kapcsolatot létesíteni úgy, ha nagyon jól néz ki az illető. A jó csajokat a fiúk gyávaságból nem szólítják le, mert azt gondolják, hogy egy ilyen jó megjelenésű hölgynek úgy sem kellenének.
2010. márc. 19. 13:15
 2/26 anonim ***** válasza:

A jó csaj relatív.

Én le merem azt szólítani, aki nagyon tetszik nekem, de pl egy iylen plázacicácskához nem mennék oda, mert nem tetszik.

Nem azért mert félek tőle...

20/f

2010. márc. 19. 13:25
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Én magányos vagyok,pedig elég szép vagyok(nem beképzeltségből mondom),még sincs barátom,és nem is volt.

De az biztos hogy,nem vagyok plázacica.

2010. márc. 19. 13:37
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
előző 15/L
2010. márc. 19. 13:38
 5/26 anonim ***** válasza:
igaz.
2010. márc. 19. 14:19
 6/26 anonim ***** válasza:
én jó csaj vagyok.. a suliban is meg akárhova megyek folyamatosan megnéznek.. többen is összeakarnak jönni velem de nekem senki nem kell... lehet azért van igy mert tudom könnyen megszerezhtek mindenkit :( 16L
2010. márc. 19. 14:21
 7/26 anonim ***** válasza:

a szépség relatív.

én nem tartom magam szépnek, de belsőre szerintem kedves vagyok.

nekem sincs barátom.

majd lesz egyszer=)

2010. márc. 19. 16:13
 8/26 anonim ***** válasza:
89%

A szépség fogalmát nem lehet meghatározni,szóval a kérdés is fura.

Mindenkinek más a szép, tehát nem tudom miért vagyok magányos.

Én nem tartom magam túl szépnek,de azért próbálok arra törekedni,hogy mindig a lehető legjobban nézzek ki,persze csak alkalomhoz illően és normálisan beszélek,viselkedek.

Mégsincs barátom és sokszor érzem magányosnak magam.Szerintem ennek nem az az oka,hogy túl jó csaj lennék és a fiúk nem mernének kezdeményezni.A környezetemben lévő fiúk vagányok,van önbizalmuk és szoktak flörtölni (nem velem), tehát ha valamelyiknek tetszenék az szerintem oda jönne hozzám.

15/L

2010. márc. 19. 17:32
 9/26 A kérdező kommentje:
utcsó::: hát akkor magyarán szólva ronda vagy, már bocs , de ez van, sry
2010. márc. 19. 17:44
 10/26 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok:

bírom az olyanokat akik látatlanban megmondják a tutit.csak az az érdekes,hogy a környezetemben élők szerint szép vagyok,aranyos arcom van és ma a hajamat is megdícsérték.Az,hogy én nem tartom magam a legjobb csajnak még lehet szép.Egyébként egyáltalán nem hátrány - legalábbis errefelé - hogyha valaki nem egoista állat.

2010. márc. 19. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!