Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez túl nyálas randi?
Figyelt kérdés
Beöltözni este mindketten alaposan, egy termosz kakaó vagy forrócsoki a kézbe, egy vastag pléd, aztán csillaglesés összebújva? Persze nem feltétlen első randin összebújni...2015. nov. 8. 18:09
2/8 anonim válasza:
Mostmar minimum 0 fokos halozsak kell meg hungarocell. Altalaban felhos. Legalabb vigyel valami finom vacsorat, hamar kifagyasztod szegeny not.
N
3/8 anonim válasza:
Kedves plejád tetsvérkém!
A csillagnézés nem baj, csak nehogy egy gfl-es űrhajó is felbukkanjon.
5/8 anonim válasza:
CSillaglesés? mit lehet azon nézni szabad szemmel...még ha távcsővel...de csak ülni és nézni? Nyáron, amikor meleg van, még oké, de ilyen hidegben ez egy kva sza r ötlet.
6/8 anonim válasza:
Én pl. jobban szeretem a mozgalmasabb dolgokat.. Ha már csillaglesés, akkor inkább elmennék csillagvizsgálóba. Kiülve most így novemberben, mikor már hideg van és sokszor felhős is az ég ez egy max. félórás program...
7/8 anonim válasza:
Nem az, hogy túl nyálas, de ne ilyenkor. Hiába a pokróc meg a forrócsoki, hideg van. És én utálok fázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!