Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vegyek neki valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vegyek neki valamit?

Figyelt kérdés
Na szóval Msn-en megismerkedtem egy lánnyal és most fogunk először találkozni.Szerintetek vegyek neki valami csokit vagy ilyesmit?
2010. márc. 19. 10:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát virágot sztem ne, mert azt egész végig cipelni kell, kellemetlen mindig fogni. Max csokit vigyél neki, én is sokszor találkoztam már így pasikkal, de én nem vártam el egyáltalán, ill még jó is volt, hogy nem hozott zavarba ilyesmivel.

24 L

2010. márc. 19. 10:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vigyél neki semmit.Esetleg a második randin.
2010. márc. 19. 10:38
 3/4 anonim ***** válasza:

felesleges befeketetni, ugyis balul fog elsülni ez a "randi"

hiszen msnen minden más... majd rájösz mikor nem lesz téma és jön a 'kínos csönd'

2010. márc. 19. 10:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne vegyél semmit, inkább hívd meg valamire.
2010. márc. 19. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!