Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha véletlenül rákényszerültetek, hogy egy ágyba aludjatok egy nővel, akkor ha bejönne nektek akkor lépnétek?
Több nem volt, hogy közel feküdtünk egymáshoz. Azt viszont meg kell jegyeznem, hogy nem voltam józan, és túl jól sem.
26 L
Nagyon jól tette, hogy nem próbálkozott be, viszont én apró jelekre figyelnék ilyen esetben.
Pl.: Hogy viszonyult a rosszullétemhez? Próbált-e segíteni, leste-e minden kívánságom, stb. Mert ha ezekre a válasz igen, akkor vagy nagyon úriembernek nevelték, vagy tényleg érdekelheti mi van velem.
Számomra fontos a törődés és nagyon kevés az a férfi, aki képes ezt az érzetet megadni anélkül, hogy "érezne" bármit is irántam. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
Szerintem ez teljesen egyén- és helyzetfüggő. Ha kicsit is félénkebb, önbizalomhiányos, vagy komolyan tervez veled, akkor nem használja ki a helyzetet.
Egyszer aludtam egy évfolyamtársamnál buli után, és utólag bevallotta, hogy egész éjjel azon gondolkodott, hogy kezdeményez, de nem tette. Mondjuk nekem nem jött be, szóval jobb is, hogy nem kezdeményezett.
Aztán volt olyan, hogy kölcsönösen bejöttünk egymásnak. Láttam, hogy szívesen lépne, de biztatást vár. Megadtam, összejöttünk.
Visszagondolva a hasonló helyzetekre: ha egy férfi magától kezdeményezett együttalvás során, abból csak egyéjszakás lett. Aki komolyat akar, az ilyenkor nem kezdeményez, vagy csak úgy, hogy egyértelmű biztatást kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!