Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha véletlenül rákényszerültetek, hogy egy ágyba aludjatok egy nővel, akkor ha bejönne nektek akkor lépnétek?
Több nem volt, hogy közel feküdtünk egymáshoz. Azt viszont meg kell jegyeznem, hogy nem voltam józan, és túl jól sem.
26 L
Nem jelenti azt, hogy nem érdekled. Mondjuk az elgondolkodtató, ha ez a szitu nem elég, akkor mi kell hogy közzeledjen feléd? :D
Én sem próbálkoztam volna be, de ha tényleg rosszul lettél volna azért átölellek alvás közben. :)
26F
Ittas voltál, gondolom nem akarta kihasználni a helyzetet (ez szerintem nagyonis dícsérendő). Plusz rosszul is voltál, szerintem még erre is figyelemmel lehetett, mikor visszafogta magát.
Vagy az is lehet, hogy ő is részeg volt, nem tudott volna egy normális merevedést produkálni, inkább beájult melléd az ágyba horkolni. Vagy mindezek együttese.
Ha bejössz nekem, az azt jelenti, hogy kedvellek, vagyis ha rosszul vagy, akkor aztán végképp nem akarok szexelni. De a részegség is kizáró ok, mert akkor egyrészt nem magadat adod, másrészt nem akarom, hogy ha reggel felkelsz, és azon gondolkozz milyen dolgot csinálhattam veled, amit józanul gusztustalannak tartasz.
Ezek körülbelül mind megtörténtek velem és tényleg egyik sem jó. Amikor hasonló rossz állapotban rám mászott a nő, akibe már egy ideje szerelmes voltam, akkor inkább sajnáltam, mint vonzónak láttam. Attól, hogy részeg valaki, rosszul van, még nem lesz jobb neki a szex, sőt, rosszabbul lesz tőle. Olyan is volt, amikor nem vettem észre, hogy tökrészeg a nő, aztán másnap kínos volt neki, hogy mit művelt (nem én, ő!), és nekem is kicsit gusztustalan volt, dehát ha annyira akarja... Ha tudom, hogy részeg, nem csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!