Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtettem randizni/flörtölni. Tippek?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok. Most ért véget egy egy éves kapcsolatom. Nem viselt meg, nem működött jól, de az önbizalmamnak kicsit betett. És ez alatt az idő alatt elfelejttem, hogy kell flörtölni, kikezdeni idegenekkel. Régebben ment a dolog, de akkoriban talán túlságosan is harsány voltam - így érettebb fejjel nem igazán vállalnám be azt a nyomulós stílust, holott bejött a legtöbb leszólított srácnak. Most meg, hogy kinőttem az ifjonti bolondságaimból és megkomolyodtam, nincs ötletem, hogy kezdeményezzek. Valakinek van tippje?2010. márc. 19. 08:37
21/28 A kérdező kommentje:
Nem, valahogy nem úgy vélem.
(De természetesen mindjárt be"depi"zek, hogy csupáncsak a véletlenek szerencsés összjátékának vagyok a folyamatos áldozata. Hüpp... :)) )
2010. márc. 19. 10:31
22/28 anonim válasza:
Aha, akkor rád is érdemes volt figyelmet fordítani, nem vagy te kicsit pesszimista?
23/28 A kérdező kommentje:
Ugyan, ez már csak poén volt.
Amúgy meg kicsit pesszimista vagyok, mert élvezem a pozitív csalódásokat :)
2010. márc. 19. 10:34
24/28 anonim válasza:
Erre most mit kéne írjak?
Gratulálok?
25/28 A kérdező kommentje:
Iróniával próbálkoztam, nem sok sikerrel.
2010. márc. 19. 10:39
26/28 anonim válasza:
Szerinted miért akartam gratulálni?
Amúgy nem itt kéne lógatni az orrod menj ismerkedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!