Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtettem randizni/flörtölni. Tippek?
Hihetetlen naiv vagy. :) 21 évesen elfelejtetted egy "komoly" egy éves kapcsolat hatására. Ugyan, ugyan... Járj templomba! :)
30F
én viszont megértelek!!! Nekem 3 éves kapcsolatomnak lett vége, engem igenis megviselt, én vállalom, sőt meg is visel a mai napig. És megdöbbenten jöttem rá, de én se tudok "pasizni", flörtölgetni....egyenlőre csak ott tartok, hogy megnézem a jó pasikat. Ez most sokaknak biztos nevetségesnek hangzik, de amig volt ez a komoly kapcsolatom még ezt se tettem, mert szabályosan istenítettem az exem. Most lehet, hogy megint mindenki nevetni fog, még te is kérdező, de én azt tanácsolom vedd meg az áprilisi cosmopolitant:D Én se gondoltam volna, de ritkajó flörttippek vannak benne, aztán már csak egy kis bátorság meg önbizalom kell, hogy alkalmazni is merd.
Még egy tipp, nekem ez segít: Hiába nincsen párod, öltözz fel csinosan, járj el mindenfelé, ha kell változtass valamit a külsődön, ha attól jobban érzed magad. Próbáld ki, hidd el segíteni fog.
Kedves kérdező, a műveltség is csak meg közelítés kérdése, már ne is haragudj, de ha így tudsz kötekedni, akkor hogy felejthetted, el a randizást a kettö között csak a hangsúly külömbség.
Egyébként, nem a művelt szó nem mond semmit, bocs túl hülye vagyok hozzá, és nem jut el az agyamig, am a szellemeség és az ironia között van külömbség,
Az utolsó válaszoló;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!