Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csaj azt mondana neked h "vard ki a sorod", akkor felhaborodnal?
Nem szo szerint ezt mondta, de az alap gondolat ez volt.
Kb annyi volt a lenyeg, h ez a csaj az a tipikus eset, aki szakitott a pasijaval hosszu ido utan es utana egy par hónapos atmeneti idoszakban tarskeresokrol meg innen onnan osszefekszik fiukkal amig nem lesz meg az uj pasi.
Ez a csaj pl egy honap alatt 2 fiuval dugott...pedig azt gondolnad h milyen kis angyal.
(Most inkabb nem vonok le altalanos kovetkeztetest)
Na ed velem is talalkozott.
Akart valamit, csak ugye en nem nezek ki jol, ezert csak a lehetoseget kaptam meg, h bizonyitsak.
Miközben meg mas fiu mar a puszta kulsejevel is meguti a lecet.
Es nincsenek turaztatasok.
De en nekem ez volt a jussom.
Nagyon felhaborodtam, h nekem ki kell varnom a soromat de kozben o meg dug masokkal?
En is dugnek csak sokkal kisebb a lehetosegeim kore, mert nem nézek ki jol.
Es nem leszek a masodik, az ilyen elfekvo aru, a kishibas aru, a leertekelt polc tartalma!
Kelljek egybol mint a szep fiuk, kerdeses es fenntartasok nélkül! Nem erdekelnek felmegoldasok.
Nem fogom tobbe honapokig irkalni mig e gedi a randit, utana meg meg tobbet dolgozni h akarjon dugni
Mert a szep fiukkal minden azonnal!
Elegem van
Én is jót röhögtem most, pedig nem szeretek másokat kinevetni.
Javaslom, hogy legyél céltudatos és következetes, azzal többre mész, mint a siránkozással itt, vagy a sarokban.
Mit szeretnél?
Dugni soron kívül, aztán lelécelni? Irány a prosti, még aznap fogad! Ja, hogy a pénzt sajnálod rá?!
Egy barátnőt találni? Talán sokat kéne változnod, mert nem véletlen, hogy messze elkerülnek téged, és nem (csak) a külsőre kell gondolni, bár kétségkívül kényelmesebb. Sok vékony csúnya pasi van, és nem mind magányos. Persze ha nem lennél olyan csúnya, akkor meg az lenne a kifogásod, hogy azok a könnyűvérű csajok csak a pénzre hajtanak, és azért nem kellesz senkinek. Hidd el, hogy a kapcsolatban élő csúnya pasik sem mind gazdagok!
A csajt ne szóld meg, mert semmivel se vagy jobb nála, sőt! Te is ezt tennéd, ha lenne rá lehetőséged, csak nincs, és rohadt irigy vagy!
A csajt azért se szóld meg, mert megadta neked a lehetőséget, hogy bizonyíts, csak nem tudtál élni vele. (Nem prosti, hanem szabadgondolkodású, akinek azért mégis van némi igénye, célja, saját kedvéért fekszik le valakivel, nem szívességből, nem valami „speciális terézanya”)
A csaj mellesleg nem azt mondta, hogy „majd, de még előtted van négy pasi, és csak azután jössz te”, még ha így is hangzott, bár ezt is kétlem, hanem azt, hogy „nem, soha”, csak hát kellemetlen nemet mondani, és gondolom, nem könnyítetted meg a dolgát, és feltételezte, hogy magadtól is rájössz, ha van egy kis eszed. Ha jó lettél volna nála, akkor már rögtön mehettetek volna az ágyba, feltéve, hogy valóban olyan a lány, amilyennek leírod, és nem csak a sértődöttség beszél belőled.
A csajra ne neheztelj, hogy nem fekszik le mindenkivel (még veled is azonnal) nem szociális prosti, (ingyenes humanoidszexgép), hanem a saját örömét keresi, és azzal fekszik le, aki felizgatja, és te nem ilyen vagy. Ha jól vettem ki a soraidból, ő nem áltatott téged, megmondta, hogy kevés az esélyed, de te nyomultál, ezért találkoztatok. Nem ígért semmit sem, így nem tudom, hogy miért vagy felháborodva kb. úgy, mintha fizettél volna neki a szolgáltatásért, csak átvert, és meglógott a pénzzel!
A csajt ne hibáztasd, hogy annyit leveleztél (vagy mittomén) vele, mire kisírtál egy találkát, nem tartott pisztolyt a fejedhez, hogy írj neki. Te mentél a farkad után, ő inkább csak udvariasan válaszolt, netán szórakozott, és te is azt akartál. Ha nem válaszolt volna, akkor meg azért tartottad bunkónak.
Úgy gondolod, hogy csak az a gond, hogy vézna vagy, és milyen szemetek a lányok, hogy csak ezért nem fekszenek le veled? Oké, játszunk el a gondolattal, hogy így van. ÉS? Mit tettél azért, hogy ne legyél vézna? Sportolsz, eszel rendesen? Ja, nem, hanem sírsz a sarokban, és irkálsz mindenfele, hogy milyen szemét mindenki!
Mellesleg te mennyire lennél „igazságos”? Lefeküdnél egy fogatlan kilencvenéves nénikével, akinek az összes végtagja amputálva van, és neked kell kicsomagolni és kitakarítani a pelusból?
Képzelem, tíz év múlva meg már azért is rinyálni fogsz, hogy a milliós fizetéshez le is kell tenni az asztalra valamit. Csak nem így tudatosul benned majd, hanem hogy fúj, protekció...
Magyarán nem csak ronda és bunkó vagy, de még egy ostoba balek is.
Nem baj, a sarok majd megvigasztal, menj csak sírni tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!