Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csaj azt mondana neked h "vard ki a sorod", akkor felhaborodnal?
Nem szo szerint ezt mondta, de az alap gondolat ez volt.
Kb annyi volt a lenyeg, h ez a csaj az a tipikus eset, aki szakitott a pasijaval hosszu ido utan es utana egy par hónapos atmeneti idoszakban tarskeresokrol meg innen onnan osszefekszik fiukkal amig nem lesz meg az uj pasi.
Ez a csaj pl egy honap alatt 2 fiuval dugott...pedig azt gondolnad h milyen kis angyal.
(Most inkabb nem vonok le altalanos kovetkeztetest)
Na ed velem is talalkozott.
Akart valamit, csak ugye en nem nezek ki jol, ezert csak a lehetoseget kaptam meg, h bizonyitsak.
Miközben meg mas fiu mar a puszta kulsejevel is meguti a lecet.
Es nincsenek turaztatasok.
De en nekem ez volt a jussom.
Nagyon felhaborodtam, h nekem ki kell varnom a soromat de kozben o meg dug masokkal?
En is dugnek csak sokkal kisebb a lehetosegeim kore, mert nem nézek ki jol.
Es nem leszek a masodik, az ilyen elfekvo aru, a kishibas aru, a leertekelt polc tartalma!
Kelljek egybol mint a szep fiuk, kerdeses es fenntartasok nélkül! Nem erdekelnek felmegoldasok.
Nem fogom tobbe honapokig irkalni mig e gedi a randit, utana meg meg tobbet dolgozni h akarjon dugni
Mert a szep fiukkal minden azonnal!
Elegem van
:DDD na jó hát te tuti troll vagy
remélem soha az életbe nem lesz csajod:DDD
"utána zuditom rá a rinyát" istenem.
te vmi genetikai hulladek vagy
Banyek régóta röhögtem már ilyen jót egy kérdésen :D Apukám, az én barátom sem egy szépfiú, mackós, pocakos, szőrös, és dohányzik, mégis ledumált a lábamról és azóta is vele vagyok.
Jössz egy új laptoppal, mert mikor megnyitottam a kérdésed, a könnyeid és a nyálad eláztatta a billentyűzetem. :D
26/N
én is pocakos vagyok, csak épp 60 kiló
azért inkább mackós legyen az ember, mert az egy emberi küllem, a véznaság nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!