Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a csaj azt mondana neked h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a csaj azt mondana neked h "vard ki a sorod", akkor felhaborodnal?

Figyelt kérdés

Nem szo szerint ezt mondta, de az alap gondolat ez volt.

Kb annyi volt a lenyeg, h ez a csaj az a tipikus eset, aki szakitott a pasijaval hosszu ido utan es utana egy par hónapos atmeneti idoszakban tarskeresokrol meg innen onnan osszefekszik fiukkal amig nem lesz meg az uj pasi.

Ez a csaj pl egy honap alatt 2 fiuval dugott...pedig azt gondolnad h milyen kis angyal.

(Most inkabb nem vonok le altalanos kovetkeztetest)

Na ed velem is talalkozott.

Akart valamit, csak ugye en nem nezek ki jol, ezert csak a lehetoseget kaptam meg, h bizonyitsak.

Miközben meg mas fiu mar a puszta kulsejevel is meguti a lecet.

Es nincsenek turaztatasok.

De en nekem ez volt a jussom.

Nagyon felhaborodtam, h nekem ki kell varnom a soromat de kozben o meg dug masokkal?

En is dugnek csak sokkal kisebb a lehetosegeim kore, mert nem nézek ki jol.

Es nem leszek a masodik, az ilyen elfekvo aru, a kishibas aru, a leertekelt polc tartalma!

Kelljek egybol mint a szep fiuk, kerdeses es fenntartasok nélkül! Nem erdekelnek felmegoldasok.

Nem fogom tobbe honapokig irkalni mig e gedi a randit, utana meg meg tobbet dolgozni h akarjon dugni

Mert a szep fiukkal minden azonnal!

Elegem van

2015. nov. 5. 17:16
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Megneznem hogy TE mit ertel volna el az en helyzetembol (semmit)
2015. nov. 5. 17:38
 12/22 anonim ***** válasza:
bal kezed, meg jobb kezed megvan még? akkor mi a baj a nemi élettel? hagyjad már, ne erőlködj túlságosan, mert bekakilsz, és egy csúnya embernél, egy csúnyán összes**rt csúnya ember sokkal rosszabb, ezt megsúgom neked. :)
2015. nov. 5. 20:20
 13/22 A kérdező kommentje:
KÖNNYEN BESZÉLSZ
2015. nov. 5. 20:49
 14/22 anonim ***** válasza:
miből gondolod, h én nem vagyok csúnya, és nem nem kakiltam csúnyán már össze magam, és nem lettem csúnya összekakilt ember?? mert én is az vagyok ám, és még egy csomóan :)
2015. nov. 5. 21:07
 15/22 anonim ***** válasza:
amúgy én csúnyaként se állnék szóba többé olyan csajjal, aki ezt mondaná nekem, amit a kérdésedben megfogalmaztál, vagy max arra hajtanék, h meghúzzam, és utána pápá-t mondjak neki. :)
2015. nov. 5. 21:08
 16/22 A kérdező kommentje:
hát de pont ez történt volna jobb esetben, hogy megdugom, és utána zuditom rá a rinyát amiért olyan sokáig turáztatott engem miközben a szép fiukkal meg kérdés nélkül elmegy...
2015. nov. 5. 21:16
 17/22 anonim ***** válasza:

:DDD na jó hát te tuti troll vagy

remélem soha az életbe nem lesz csajod:DDD

"utána zuditom rá a rinyát" istenem.

te vmi genetikai hulladek vagy

2015. nov. 5. 21:23
 18/22 anonim ***** válasza:

Banyek régóta röhögtem már ilyen jót egy kérdésen :D Apukám, az én barátom sem egy szépfiú, mackós, pocakos, szőrös, és dohányzik, mégis ledumált a lábamról és azóta is vele vagyok.

Jössz egy új laptoppal, mert mikor megnyitottam a kérdésed, a könnyeid és a nyálad eláztatta a billentyűzetem. :D

26/N

2015. nov. 13. 10:50
 19/22 A kérdező kommentje:

én is pocakos vagyok, csak épp 60 kiló

azért inkább mackós legyen az ember, mert az egy emberi küllem, a véznaság nem

2015. nov. 13. 10:52
 20/22 anonim ***** válasza:
Keress mást. Minden emberrel tudnak úgy viselkedni ami felháborító. Én ezzel nem szoktam foglalkozni, hanem szarok rájuk. Még eltelik neked is 10-20 év így és rájössz az életed értékesebb annál mintsem azokkal foglalkozz akik miatt "fuldoklási rohamot kapsz".
2015. nov. 13. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!