Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bunkónak tartanátok az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkónak tartanátok az ilyen lányt? Vagy ez elfelejthető hiba?

Figyelt kérdés

Egy parkban randiztam a fiúval és belemélyedtünk a beszélgetésbe, de néha azért az arca mellett elnéztem mellette a távolba. És ekkor megláttam egy mókust,és önkéntelenül félbeszakítottam hogy nézd, egy mókus :)

Miután megcsodáltuk a mókust, elnézést kértem és folytattuk, de azóta is eszembe jut, hogy nem keltettem ezzel egy kicsit bunkó benyomást? :S Amúgy úgy látszott hogy élvezte a társaságomat.

2015. nov. 5. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ez inkább aranyos. :)
2015. nov. 5. 15:46
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Nem tartanám bunkónak. Max figyelemzavaros...
2015. nov. 5. 16:40
 3/8 Fish1 ***** válasza:
86%
Akkor lett volna gáz, ha nincs ott a mókus :)
2015. nov. 5. 17:28
 4/8 A kérdező kommentje:
3. Kösz, most itt röhögök XD
2015. nov. 5. 19:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem bunkóság.

Figyeltél rá, csak másra is néztél közben (gondolom, nem unalmadban). Láttál egy érdekes dolgot, és az volt az első ötleted, hogy megosztod vele az élményed.

Persze nagy mértékben függ attól is, hogy miről beszélgettek, mert ha arról, hogy pont tegnap halt meg az összes családtagja, akkor "dugd fel a mókust".

Persze ha minden mondatot tizenkétszer szakítasz félbe, az is kezdet terhessé lenni, az valóban azt jelenti, hogy nem érdekel, amit mond. Az sem bunkóság, ha nem érdekel, amit mond, csak lehet tapintatosan kezelni. Vagy meghallgatod, vagy megmondod finoman, hogy ez a téma igazán érdekel. Kérdés, hogy egy hullámhosszon vagytok-e.

2015. nov. 14. 08:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem se bunkóság, inkább aranyos :) nincs ezzel semmi gond, nyugi! Én is élvezném, ha egy ilyen beszólással félbeszakítanának... :) amúgy meg néha ki kell tekinteni, mert ha csak egymást nézitek folyamatosan, egy idő után feszélyezve érzi magát az ember. ez tapasztalat.
2015. nov. 14. 10:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Elég bunkó vagy mit ne mondjak!

Ha az emberek ennyire lennének bunkók de jó lenne! :D

2015. nov. 14. 12:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt hittem sokkal nagyobb dolog lesz, mint ez. én is mindenfélére rá mutatok hogy "néézd" ha olyat látok. Ha ez az adott félnek nem tetszik akkor nem engem keres, de én se őt :)
2015. nov. 15. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!