Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csinosnak mondott, de túlságosan introvertált és bizonytalan 31 éves lány hol tudna társat találni?
Tudom, maga a kérdés is elég röhejesen hangzik, de csak így tudom feltenni.
Nagyon zárkózott vagyok, nehezen nyílok meg bárkinek is komolyabban, nem szeretek emberek közé járni. Hosszabb távon viszont egyedül se jó.
Sajnos alapvetően nagyon bizonytalan vagyok az ilyen hétköznapi dolgokban, viszont hosszabb távon tudom mit akarok és hogy milyen életet akarok élni. Pont a bizonytalanságom miatt mindig a határozottabb férfiak találnak meg illetve ők mernek kezdeményzni, de egy idő után minden területen írányítani akarnak és én azt nem viselem el már.
Másrészt az igényeim is nagyon. A fizikai vonzalom mellett szükségem van intellektuális töltetre is. Nagyon sok egyszerű ember van és az nekem egy idő után már unalmas és ingerszegény, a bonyolultabb emberek meg sokkal érzékenyebbek ezáltal bizonytalanabbak is, mint amilyen én is vagyok...
Szükségem van ingerekre, izgalmakra (intellektuálisan értem ezt elsősorban) de mellette biztonságra is.
Valójában megérdemlem, hogy még 31 évesen is egyedül vagyok... :(
Köszönöm a válaszokat! Tényleg, mindenkiét!
Mi számít egy lányban szépnek vagy csinosnak? Tényleg csak ez a meghatározó??? Sajnos itt is sok válaszból kiderül (tisztelet a kivételnek), hogy az emberek mennyire sablonosan gondolkodnak.
Ha jól nézek ki nem lesz nehéz dolgom? Ugyan már! Ha ez ilyen egyszerű lenne...
Nem vagyok az a tipikus csajos nő, akinek bőven kielégítő az, ha kapja a visszajelzéseket a külsejére. Engem is szépnek szoktak tartanai, de mivel belül tele vagyok bizonytalansággal nem tudok ezzel a külső adottságommal élni. Hiába adok magamra és öltözöm csinosan), kapom is az elismerő pillantásokat a másik nemtől, de ez még önmagában nem teszi rendbe az önértékelésem. (valószínüleg soha nem is lesz tökéletesen rendben, ezért is lenne szükségem egy lelki-társra, egy referenciaszemélyre)
Egyszer feljelentkeztem egy társkeresőre felraktam néhány képet, egy profi fotóssal és két kiránduláson készültet. 100-200-an biztos írtak rám, de felét nem tudtam elolvasni, mert nem volt rá kapacitásom.
Egy fiút találtam a nagy tömegből érdekesnek akinél én jeleztem. (ilyen kedvel gombbal). Találkozgattunk el is indult valami köztünk, de aztán a volt felesége rájött, hogy mégis őt akarja így hoppon maradtam. Majd egy év múlva visszaírt, hogy másodjára sem jött össze a volt feleségével, próbáljuk meg folytatni ott ahol abbahagytuk, de addigra már eltűnt a lelkesedésem...
Ennyi társkeresős tapasztalatom van. :(
Jah! és az igényeimből mégis hogyan tudnék lejjebb adni?
Elképzelem, mennyi privát levelet kaptál, kérdező.
A kérdésre válaszolva: Az önbizalmadra kellene gyúrni. Ez nem olyan nehéz, mint elsőre gondolnád. Hétköznapi, apró kis célok kitűzése, majd a siker konstatálása. Ennyi az egész. Az emberi agy úgy van berendezve, hogy a várható (elvárt) dolgokat, eseményeket nem rögzíti, mert az a túlélés szempontjából lényegtelen momentum. A balsikert viszont azonnal megjegyzi, hogy a jövőben ne történjen hasonló dolog.
Magyarra fordítva, ha kitűzöd magad elé, hogy reggel elmész a boltba, veszel két kiflit, és ezt sikerrel végrehajtottad, regisztráld magadban az eseményt! Könyveld el sikerkét, hiszen az! Ha belegondolsz, rájössz majd, hogy az egész napod apró sikerekből tevődik össze. Ha minden nap belegondolsz, egy idő után rájössz, hogy te tulajdonképpen egy ügyes csaj vagy. Egy kincs. Egy drágakő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!