Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy szépnek született fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szépnek született fiúnak miért nem vágja senki sem a fejéhez, hogy dolgozzon meg azért, hogy jó legyen neki?

Figyelt kérdés

van több ismerősöm, akik jóképűnek és jó alkatúnak születtek.

nyilván én nem tartozom ebbe a kategóriába.

az illető egyedeknek mindig több nőjük van (4-5-6 akár).

ezek csinos, fiatal lányok, semmi kivetni való.

a csávokák meg sirnak, hogy miért vannak csak ilyen unalmas átlagnőik...és milyen jo lenne VÉGRE egy igazán jó nő...azzal járnának is simán.

lehetne igazán jó nőjük, csak ugye azért igazán meg kéne dolgozni...

mint ahogy nekem is durván ki kellene dolgozni a belemet, hogy olyan nőm lehessen, amilyeneket a szépfiuk háremtagként tartanak.

mégis engem leszólnak, amiért nem dolgozom a kivánt szépségü nőért, addig a szép fiukra meg senki sem mer semmi rosszat mondani

nem igazságos

2015. nov. 4. 10:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
20: Szóval inkább lennél egy afrikai büdös csöves néger, aki napi 3 dollárból él, nincs számára egészségügyi ellátás, ha valahogy félrecsúsznak a dolgai, akkor simán éhenhalhat egy hét alatt, valami csöves munkát végez DE azért mellé még van aktív szexuális élete?
2015. nov. 4. 17:37
 22/22 anonim ***** válasza:
Ugyanez van a nőknél is,ha gyerekkoruktól kezdve mindig gyönyörűek,nem kell gürizniük a bókokért,még a pasik részéről sem.Meg van az egó és így különösebben semmiért se kell megdolgozni.
2015. dec. 13. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!