Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szépnek született fiúnak miért nem vágja senki sem a fejéhez, hogy dolgozzon meg azért, hogy jó legyen neki?
van több ismerősöm, akik jóképűnek és jó alkatúnak születtek.
nyilván én nem tartozom ebbe a kategóriába.
az illető egyedeknek mindig több nőjük van (4-5-6 akár).
ezek csinos, fiatal lányok, semmi kivetni való.
a csávokák meg sirnak, hogy miért vannak csak ilyen unalmas átlagnőik...és milyen jo lenne VÉGRE egy igazán jó nő...azzal járnának is simán.
lehetne igazán jó nőjük, csak ugye azért igazán meg kéne dolgozni...
mint ahogy nekem is durván ki kellene dolgozni a belemet, hogy olyan nőm lehessen, amilyeneket a szépfiuk háremtagként tartanak.
mégis engem leszólnak, amiért nem dolgozom a kivánt szépségü nőért, addig a szép fiukra meg senki sem mer semmi rosszat mondani
nem igazságos
nem unod még, kérdező?:D mint egy kisfiú akitől elvették a nyalókáját, nem igazságos brühühühü
:DDD szánalom
10: Bocs, de én konkrét esetekre gondoltam, amikor valakinek egy jó családja van szegényen és úgy általában boldog ember. Te biztos nem ilyen vagy, de attól még vannak ilyenek.
Kocsi mi a fa-.sznak? Én havi 180-at keresek, egyedül élek, de nekem sincs és nem is kell. Bringával és busszal járok, pedig lassan 30 leszek.
Saját lakásom szintén nincs, világ életemben a szüleimtől való elköltözés óta albérletben élek.
Nem értem a csóróknak miért a saját lakás-saját kocsi és hasonlók jelentik a gazdagságot. Nekem egyik sincs, de sokat keresek és abból viszonylag sokat is takarítok meg. Részben miért? Mert nem ba-.szom el a pénzem egy kocsira (fenntartására), vagy saját tulajdonú ingatlanra.
Helyette veszel bérletet 10 ezerért minden hónapban - esetleg a nyári hónapokban drótszamár, de október-április eleje között kicsi hideg van bicajozgatni. Tömegközlekedni meg az én méreteimmel nem egyszerű például.
Albérlet? Nem fizetsz egy hétig már dobnak is kifelé. Eezért akarnak a csórók egy saját házat: onnan nme lehet kidobni...
Bár a csórók sorsa mindneképp a szenvedés és a korai halál. Megváltás nekik.
"de milyen dolog már az, hogy egy embernek nem lehetősége az, hogy ha dugni akar akkor csak elmegy az éjszakába és hazavisz valakit...
az álszent nők meg hiába mondják a rizsát, mindenki tudja, hogy élnek az ingyen szex lehetőségével, csak jól titokban tartják"
Neked miért baj az, ha egy nő, akit úgy tervezett meg a természet, hogy családja legyen, és hosszú távra tervez, nem szexkapcsolatot meg egyéjszakás kalandokat keres, hanem hosszú távú párkapcsolatra társat, akivel talán együtt öregedhet meg?
Én is tömegközlekedő vagyok, egy autót fenntartani drágább. Én kihasználom a bérletet.
A havi teljes árú Budapest bérlet 9500Ft
A kedvezményes éves bérlet (amit a mi családunk vesz) 103000Ft, ha ezt 12 hónappal elosztod, akkor havi 8583,3...Ft
Amennyit én közlekedek, nekem megéri.
Jóképű és jó alkatúnak mondott férfi vagyok, mégsem megy csak úgy a csajozás (sőt, legtöbbször nagyon nem, mert nem merek kezdeményezni), tennem is kell érte, ha akarok valamit.
De ahogyan már írták, az élet nem igazságos, mindenki más lapokat kap, neked kell a saját lapjaidból kihoznod a legtöbbet. És ezt nem azzal fogod elérni, hogy ilyesmiken keseregsz.
Egyébként az általad irigyelt srácoknak is simán lehetnek olyan dolgokkal kapcsolatban problémáik, amik számodra magától értetődőek.
hát szerintem a nemi élet hiánya és akadozása elég durván képes megakasztani egy ember életét :(
eezzel összemérhető problémája meg egy szép fiunak nem igazán van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!