Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ő ezt élvezi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ő ezt élvezi?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel több,mint fél éve együtt járunk, összejárunk stb. De mikor együtt vagyunk többnyire megbeszéljük a napi dolgokat, filmet vagy zenét hallgatunk majd elfeledtetjük egymással a gondjainkat(petting, orális szex,de még nem szeretkeztünk-> ok, még szűz és nem akartam erőltetni), néha elviszem vacsizni, sétálunk, néha bulizunk haverokkal... szerintetek ő ezt nem tartja unalmasnak? Sokszor heccelem, viccelődök vele. Eddig még nem szólt,hogy unalmas lenne, de én kezdem úgy érezni,hogy egyhangú ez az egész, mivel dobhatnám még fel ezt?
2010. márc. 18. 17:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ő nem tartja annak,de beszéld meg vele...
2010. márc. 18. 17:18
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem nem neki hanem neked unalmas.
2010. márc. 18. 17:20
 3/6 Szesze ***** válasza:
szerintem eleg valtozatos, petting vacsi s minden....en az exemel, ket honapig jartam ugyanabba a kavezoba, es ketszer voltunk filmezni...es csak masfel honap utan kezdtem unni...szoval ne idegeskedj...
2010. márc. 18. 17:21
 4/6 anonim ***** válasza:

hellóka

én pasim is evvel idegesít hogy jaj nem uncsi hogy minden este filmezünk vagy csak sétálunk mozizunk vagy csak beülünk egy sörre? ne aggódj, nem hinném hogy idegesítőnek találná

2010. márc. 18. 18:34
 5/6 anonim ***** válasza:

A legtöbb lánynak ez így pont megfelel, nekik nem uncsi.

Ami neked abból a szempontból gáz, hogy még jó ideig nem akar változtatni és nem lesz rendes szex. Sem egyéb előrelépés vagy változás a kapcsolatotokban.

Ha neked ez így ok akkor jó, de ha nem akkor beszélj vele vagy próbálj kezdeményezni valamit ami téged is izgalomba hoz.

2010. márc. 18. 19:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugtató ezeket olvasni. Azért a biztonság kedvéért rákérdek, csak félek,hogy emiatt majd azt hiszi,hogy nekem unalmas, picit talán az is,de nem érdekel, szeretem őt :).
2010. márc. 18. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!