Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek az edzésére, vagy ne?
A helyzet a következő: ma találkoztam egy csajjal, eddig nem is ismertem, de magával ragadott a kisugárzása. Mindez a focipályán történt, (mily meglepően "véletlenül" felé szált a labda...). Mondta, hogy jár focizni, (ami valljuk be, csajoknál ritka), ezt kicsit kifigurázva vettem, és azt mondtam, hogy "Azt megnézném!". Erre mondta, hogy hova,-és mikor mennyek. Meglepődtem. A gond csak az: megnéztem a myvip-jét, és csakis csupa "jóképű" sráccal ölelkezik, ja és mindegyik komoly csapatban focizik. Ezek mellet vajon én "rúghatok-e nála labdába"?
--Egy 17 éves srác---
Felejtsd el,hogy milyen jóképű srácokal ölelkezik a képeken.
Neked elmondta hová menjél és mikor,ez számít és gondolom nem véletlenül tette ezt,hogy elhívott téged,biztosan nem tette volna,ha nem lettél volna neki szimpatikus.Menjél el mindenképpen szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!