Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy összes lány akit ismerek és tetszik, az foglalt?
Gondolom példával nem tudnád alátámasztani. Én vizsont igen.
Na ez a baj!
Egyáltalán mersz próbálkozni?
Pl. ott vagy a buszon/boltban/utcán/plázában/bárhol. Rád néz egy szép lány. Ő is tetszik neked. Oda mersz menni hozzá mondani valamit, vagy nem?
Dehogynem tudnám. De abba is belekötnél, úgyhogy hagyjuk is. Ha neked jobb a rinyálás, egészségedre.
Ha ilyen negatívan megbélyegzed a nőket, ne várd, hogy a karjaidba fussanak.
Nem tudnád... Szépen kitérsz inkább.
Vedd aminek akarod, én nem fogok fölöslegesen fáradni a meggyőzéseddel. Az olyanok elé, mint te állíthatnék ezer ellenpéldát, mégsem adnának igazat nekem.
Aki akar, az talál normális lányt, aki meg nem, az feljár ide picsogni.
Nem kell mindjárt itt egymásnak esni, nem azért írtam ki a kérdést.
Nekem nincs bajom a nőkkel, biztos vagyok benne hogy egy csomó csinos szingli lány van, csak hát ugye én pont nem velük találkozom. Buszon néha szoktam szemezgetni lányokkal, volt egy akin láttam , h sokszor visszanéz, odamentem hozzá, beszélgettünk is egy kicsit, de hát kiderült, h van barátja, a változatosság kedvéért. Lehet, h tetszettem neki, meg sztem szimpatizált is velem, de nyilván annyira nem voltam az esete, h a kapcsolatát felrúgja miattam.
Ahogy elnézem egy hiteles és bizonyított példa előkaparása is komoly nehézségekb ütközött így maradt a "vaker-attack" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!