Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülinapjára a barátomnak egy kispárnára a fényképünket szeretném rányomtatni. Mennyibe kerülne egy ilyen?
A következő kérdéseim lennének:
Hol lehet ezt megcsináltatni?
Bármilyen képet lehet nyomtatni vagy elötte elő is kell hívatni?
esetleg ha vannak még jó ötletek azokat is szivesen fogadom :)
előre is köszönöm szépen a válaszokat :)
pasiként azt mondom neked, hogy messze nem fogsz ezzel akkora sikert aratni, mint reméled. Találj ki inkább valami mást szerintem.
Ha pesti vagy, akkor az Örsön a Sugárban az emeleten a bódésoron csinálnak ilyet, olyan 3000 ft körüli áron. kb. 20 perc alatt kész, meg is lehet várni.
köszike a válaszokat!
Kedves utolsó Válaszoló!
azt írtad hogy nem fogok nagy sikert aratni a párnával! kérlek akkor adj pár ötletet hogy minek örülne egy férfi ugyanis fiúknak olyan nehéz ajándékot vásárolni
elöre is köszönöm :)
A barátomnak én kis párnát csináltam, csak én hímeztem rá.
Az egyik oldalára , hogy szeretlek a másikra pedig szíveket varrtam. Ő azóta azzal alszik minden este. Szerintem nyugodtan megcsináltathatod a párnát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!