Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szóval egy lennék a sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval egy lennék a sok közül? Vagy csak engem ábrándít ki ez a dolog? 23L

Figyelt kérdés

Nézegetjük egymást egy sráccal. Úgy tűnt elégé felfigyelt rám. Mikor ráírtam, mégis nem tudom eldönteni, hogy zavarja jött, vagy csupán nem volt kedve csevegni velem...

A másik. Lehet sokakat nem zavar, nincs jelentősége a dolognak, de engem valahol irritál. Valamelyik nap rámentem az adatlapjára és több ilyen "jóféle" nőcskét követ... Tudom, pasi stb, de megfogalmazódik bennem, hogy miért van erre igénye egy srácnak? Arról meg nem is beszélve, hogy az értelme hol van az ilyesminek?

A "jóféle" egyenlő a pucsítós, magamutogatós, agyonsminkelt buta nőkkel. Akik nem szépek, de ugye a smink manapság csodákra képes...

Igazából elment a kedvem kissé, mert lehet nem azért nézeget, mert akar valamit tőlem, hanem mert nála ez bevett szokás és kész. Én nem a "jófélékhez" tartozom. Sminkelek, de finoman, csinosan öltözöm, megnéznek a pasik, de teljesen mást képviselek. Engem taszít, ha valakiről süt, hogy a közönséges, nincs benne tartás és ha a pasi aki nekem tetszik ilyenekre "csorgatja a nyálát", az csalódást keltő, de persze magánügye.

Jó, tudom, hogy most divat ez a "vihogok mindenen, káromkodom meg dobálom magam, miközben pózolok a tükör előtt napjában 10x" stílus, de nekem nem fekszik.

Lehet túlreagálom... Amúgy sem az én dolgom, de így nincs mire várnom vele kapcsolatban...

Miért kell ilyen lányokat követni? Mi értelme van?

2015. nov. 1. 19:08
1 2
 1/15 RRR ***** válasza:
100%
nem ez a te embered
2015. nov. 1. 19:10
 2/15 A kérdező kommentje:
Mert?
2015. nov. 1. 19:11
 3/15 anonim ***** válasza:

Hát nyilván ez teszik neki és izgatja az ilyen látvány különben nem csinálná.

Neked mi tetszett egyáltalán meg benne?Gondolom nem csak azért kezdtél érdeklődni iránta mert ő nézegetett téged?

2015. nov. 1. 19:13
 4/15 A kérdező kommentje:
Mi csupán látásból ismerjük egymást. A sok bámulásra, nézegetésre lettem figyelmes. Egyszer beszéltünk neten, de röviden. Kedves, illedelmes volt. Rendes srácnak tűnik, nem csajozógépnek. Nincsenek fent képei lányokkal. Félénkebb, inkább ez a távolról csodálós típus, szerintem. Lájkolgat, de beszélni annyira nem akar, vagy nem mer. (?)
2015. nov. 1. 19:17
 5/15 anonim ***** válasza:
Sztem túlliheged. Mi férfiak vizuálisak vagyunk. Ti nők meg nem igazán. Szóval, ha normális életűnek ismered, és mások is, akkor miért ne szemlélődhetne a neten? Ez csak fantázia. Te is megnézed a jóképű, jó kiállású férfiakat. Nem értem, miért cirkuszolsz ezen. Egyébként sokan belehaltak ám már a nők közül, ha kezdeményezniük kellett...:)
2015. nov. 1. 19:25
 6/15 anonim ***** válasza:
Igen, egy vagy.
2015. nov. 1. 19:25
 7/15 anonim ***** válasza:

Ez a vicc jutott rólad eszembe:

Nyuszika kertjében nagyra nőtt a fű - ámde elromlott szegénynek a kis fűnyírója. Mit lehet ilyenkor tenni? Hát ugye, a szomszéd farkasnak, akivel nem túl jó nyuszi viszonya, van egy fűnyírója. Nyuszi így morfondíroz magában:

- Csak ideadja nekem a fűnyírót a farkas, igaz, hogy nem vagyunk túl jó viszonyban, de azért csak megszán engem a bajban.

Na, el is indul, már a saját kapujához ér, amikor ezt gondolja:

- Azért a farkas egy t etlen fazon, tutira le merem fogadni, hogy nem adja ide azt a vacakot - és már fordul is vissza a házába.

Otthon a kis házában eképp morfondíroz magában:

- Hát, mégsem esélytelen, hogy ideadja nekem a fűnyírót a farkas, elvégre ha ronda, gazos a kertem, az neki sem szép látvány.

Bátran nekilódul, és már épp a farkas kapujára teszi mancsát, amikor ez jut eszébe:

- Végül is miért adná nekem oda azt a drága gépet, hiszen semmi haszna nincs belőle, sőt, akár még el is ronthatom, azt is gondolhatja! - azzal zsupsz, hanyatt-homlok iszkol haza.

Otthon a nappaliban még midíg a fűnyíró jár a fejében:

- Áhh, próba szerencse, elvégre már én is tettem szívességet a szomszédnak, hát csak ideadja azt a fűnyírót!

Szépen, komótosan átmegy, becsönget, farkas kijön, megszólal:

- Szia nyuszika! Hát te miért jöttél?

- Tudod mit, farkas, bzd meg a fűnyíródat!!!

Egyébként egyetértek veled nekem is unszimpik az ilyen pucsítós meg csücsörítős csajszik. Nem is követek egyet sem.

De amig nem beszélsz a sráccal a fenti dolog áll fenn.

2015. nov. 1. 19:26
 8/15 A kérdező kommentje:
Ráírtam. Kérdeztem ezt+azt. Kedves, aranyos volt, de nem kezdett el barátkozni, csak válaszolt arra, amit kérdeztem. Viszont lájkol, úgyhogy tuti összefogunk házasodni. :D (VICC, nyugi!)
2015. nov. 1. 19:32
 9/15 anonim ***** válasza:

Szerintem túlreagálod.

Amúgy meg nem biztos, hogy ő is úgy gondol rád ahogy te ő rá.

2015. nov. 1. 19:59
 10/15 anonim ***** válasza:
nem lehet hogy kicsit többet látsz bele a dolgokba?
2015. nov. 1. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!