Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan randizhatnék a dokimmal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan randizhatnék a dokimmal? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval tetszem neki,ezt nyíltan ki is fejezte!Ő sem közömbös nekem...teljesen belehabarodtam.

Viszont tartok attól,hogy nem merne elhívni egy találkára az orvos-beteg etika miatt,meg eléggé zavarban is szokott lenni.Egyébként érezteti velem,hogy elsősorban nem fehérköpenyes...és engem sem tekint szigorúan a betegének...Nemsokára megyek hozzá egy vizsgálatra.Arra lennék kiváncsi,hogy hogyan kéne vele viselkednem,hogy tudja szeretnék tőle valamit?Mi a megengedett ilyen helyzetben?

Tippeket várok!Segitsetek!:)

2015. okt. 31. 19:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen orvosod?
2015. okt. 31. 19:35
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Le a bluzt es a melltartot es vizsgaljon meg a sztetoszkopjaval, semmi extra. :D
2015. okt. 31. 19:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Írd fel egy papírra a telefonszámod, és add oda neki. Mondhatod neki, hogy ha egyszer orvosi kereten kívül is volnak kedve találkozni, akkor hívjon. Ha van aszisztens is, akkor esetleg írd inkább ezt is a papírra.

Vagy nézd meg van-e facebookja, akkor használd azt.

2015. okt. 31. 20:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Jó ötlet! Igazából megtaláltam facebookon,de nem mertem bejelölni.
2015. okt. 31. 20:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Szivesen. Abban aztán a világon semmi nincs ha bejelölöd.
2015. okt. 31. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha magánrendelés, akkor simán. Ha kórházi doki, akkor ne kockáztasd a jó orvosodat, mert el fogod veszíteni ezzel. Mindkettővel volt tapasztalatom.
2015. nov. 1. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!