Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan randizhatnék a dokimmal? (Bővebben lent)
Szóval tetszem neki,ezt nyíltan ki is fejezte!Ő sem közömbös nekem...teljesen belehabarodtam.
Viszont tartok attól,hogy nem merne elhívni egy találkára az orvos-beteg etika miatt,meg eléggé zavarban is szokott lenni.Egyébként érezteti velem,hogy elsősorban nem fehérköpenyes...és engem sem tekint szigorúan a betegének...Nemsokára megyek hozzá egy vizsgálatra.Arra lennék kiváncsi,hogy hogyan kéne vele viselkednem,hogy tudja szeretnék tőle valamit?Mi a megengedett ilyen helyzetben?
Tippeket várok!Segitsetek!:)
Írd fel egy papírra a telefonszámod, és add oda neki. Mondhatod neki, hogy ha egyszer orvosi kereten kívül is volnak kedve találkozni, akkor hívjon. Ha van aszisztens is, akkor esetleg írd inkább ezt is a papírra.
Vagy nézd meg van-e facebookja, akkor használd azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!