Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik szeretik azt ha a lányok sütnek föznek nekik? Mondjuk szülinap alkalmából.
Most lesz a barátom szülinapja (18.). arra lennék kiváncsi hogy a pasik szeretik-e ha egy lány süt vagy főz nekik..
jó ötlet lenne az ha a barátomnak csinálnék egy "gyertyafényes" romantikus vacsorát? örülne neki?
és még egy kérdés .. :D vegyek-e neki még valami kis ajándékot? ha igen akkor mit javasolnátok?
légyszives segítsetek :) elöre is köszike :)
romantikus vacsorát? örülne neki? ez rajta mulik. vlki szereti az ilyet, valaki nem. meg hogy hogy indul a napja.
" vegyek-e neki még valami kis ajándékot? " szülinapra szoktak adni vlmit,nem?
"ha egy lány süt vagy főz" ha finom(ehető) akkor igen.
Minden pasi szereti ha főznek rá. Annak idején mikor még csak együtt jártunk a férjemmel, el mentünk nyaralni és én főztem az nagyon tetszett neki. Lenne egy ötletem ajándéknak
ha elég merész vagy: vacsi után közöld vele hozod az ajándékát majd ki mész és egy szexi fehérneműben megjelensz és a derekadon van egy piros masni.
köszi a válaszokat..
második válaszoló! (bár nem tudom hogy ki hogy látja..) szóval .. nem kritizálást kértem hanem segítséget.. ezért ha nem tudsz ajálani valamit akkor kérlek ne írj!
kedves harmadik válaszoló!(mondjuk ez is kétséges hogy kinek hányadik, aki javasolta a szexi fehérneműt piros masnival :) ) szóvalnem tudnál valami "enyhébb" ajándékot javasolni? mert ez még nem megoldható.. ugyanis még egyikünk sem él szexuális életet
a további válaszokat is szivesen fogadom scak kérlek ne kritizáljatok hanme segítsetek
köszikee :)
Akkor csak a piros masni, a szokott ruháddal :-)
De csak akkor, ha nem bánod, hogy esetleg beindul tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!