Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha nem hiszi el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem hiszi el hogy valóban tetszik nekem és vonzodom hozzá és komolyra terveznék?

Figyelt kérdés

Külső vélemények szerint, meg ő is azt tapasztalta hogy nem a nők kedvence a kinézete miatt. De ami a többségnek nem tetszik rajta, engem pl épp az fogott meg benne a külsőt illetoen. A személyiségét is kedvelem. De egyszerűen nem tudja elhinni hogy nem csak azért vagyok vele hogy ha ló nincs a szamár is jó... Majdnem egy éve nem volt kapcsolatom és nem érti miért vele kezdek csinos nő létemre.

Mindketten húsz fölött vagyunk. Elég friss ismeretség

2015. okt. 30. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia. Egy darabig turod, de nem fogod örökké. Mondd meg neki hogy kapja össze magát vagy keresel mást
2015. okt. 30. 12:01
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Én is nehezen hinném el egy csinos nőnek, hogy valóban kellek neki amikor látom, hogy tőlem jóképűbb férfiakat is kaphat.
2015. okt. 30. 12:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Légy vele türelmes egy pontig, ha nem is mutatja, biztosan jól esik neki a közeledésed, majd felbátorodik. De még mielőtt megunnád vagy felidegesítene, beszélgess el vele komolyabban.
2015. okt. 30. 12:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Kommunikálj.
2015. okt. 30. 12:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert nincs önbizalma. Mert ő maga nem hiszi el, hogy egy csinos nőnek is tetszhet. Mondd meg neki az őszintét határozottan. Mondd meg neki, hogy hát figyelj, ha megpróbállak reális szemmel nézni, akkor igazat adok neked abban, hogy tényleg nem vagy szépség VISZONT valami a személyiséged, a kisugárzásod és az egész lényed annyira megfogott, hogy tetszel :D Vagy valami ilyesmit (én azt írtam le amit mondanék a helyedben) és még tedd hozzá azt hogy ezt a tényt fogadja el és dolgozza fel, mert téged elkezdett ez zavarni, hogy mindig bizonygatnod kell hogy neked tényleg ő tetszik.
2015. okt. 30. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!