Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy csak a szemüveges pasik jönnek be nekem? én nem vagyok szemüveges, de mégis azokat találom vonzónak
Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 22:08
11/20 A kérdező kommentje:
21
2010. márc. 17. 22:23
12/20 anonim válasza:
Komolyra fordítva a szót... sztem normális.. a szemüveg valamiért az ember arcát is öltözteti.. megváltoztatja.. ezáltal vannak nők akik a kontúrokat jobban érzékelik egy férfi arcán ilyenkor...
21F PoliceXD
13/20 A kérdező kommentje:
Mar azt hittem nem fogod komolyra forditani a szot
2010. márc. 17. 22:28
14/20 A kérdező kommentje:
Koszi az ertelmes valaszokat
2010. márc. 17. 22:30
15/20 anonim válasza:
főműsor idő után vagyunk.. komolyodni kell :D
16/20 A kérdező kommentje:
:D
2010. márc. 17. 22:31
17/20 anonim válasza:
Elárulom Neked,hogy kb. 15 éves korom óta én is szinte csak rájuk bukom.Ne aggódj,ha nincs lázad,nem vagy beteg.Természetes dolog,mindenkinek más az ízlése,mindenkinek más és más jön be.Egyébként ma is megnézem őket,de már tiltott gyümölcs mindegyik a számomra! :-D 23/L
18/20 anonim válasza:
rayban napszemüveg a legjobb(H):)
19/20 anonim válasza:
Tök normális! Nem is értem, miért merült ez fel benned.
20/20 anonim válasza:
teljesen jó, semmi baj nincs veled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!