Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tini lányok ( 15,16,17 évesek) általában miért az ilyem divat majmokkal állnak szóba? Olyanra gondolok hogy egy szeme sír a másik haj, ilyen emos ki b*zik :O vagy ezt csak Én látom így?
Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 19:37
21/32 anonim válasza:
nem mind emo akinek olyan haja van:) csak követik a divatot:) és nem mindenki úgy gondolkodik ahogy az emok:P
22/32 anonim válasza:
bu*i zs*dó emo fiúkkal csak bu*i zs*dó emo lányok járnak ez ilyen egyszerű!:)
23/32 A kérdező kommentje:
Értem, de most bele gondolva, majd 40-50 éve múlva (ha 2012-ben nem lesz világvége) majd esetleg már lesznek unókái egy srácnak és egy osztályképet mutat az unokájának, hogy nézdcsak az ott Én vagyok az szerintem kicsit gáz lessz bár nem tudom, hogy addigra mi lessz a divat.
2010. márc. 17. 20:10
24/32 anonim válasza:
Hát pont ez az!
Nem tudod mi lesz akkor a divat.
Szerintem az unókái csak meglepödnek, kb. ugy, mikor én megláttam nagyapumról egy osztályképet...o.O Még 6.ban volt és nagyonDURVA!!o.O
25/32 A kérdező kommentje:
Értem, meg sulimban is van egy gyerek aki most technikusin van, szőke rózsaszínű a haja kb olyan vikony mint egy seprűnyél, a szemén annyi vakolatvan hogy egy házat összetartana, és ha elvégzi az iskolát szerintem ilyen kinézettel nem nagyon fog tudni érvényesülni.
2010. márc. 17. 20:17
26/32 anonim válasza:
De ez a kinézet nem marad meg örökké!
Le merném fogadni, hogy max. 25-28 éves koráig fog így öltözködni, vagy még kevesebb ideig, mert ő is rájön, hogy így nehezebben boldogul az életben, ami fontoabb mint egy divat emgtartása
27/32 A kérdező kommentje:
Hát igen, de lehet hogy addigra meg már a normális emberi lét megy ki a divatból, ezt úgy értem, hogy mindenhol ilyen festett b.uzikat látunk majd és bemegyünk a pl.: rendőrségre és ott is ilyen kis b.uzik fognak állni.
2010. márc. 17. 20:24
28/32 anonim válasza:
Valaki megmondaná, hogy az öngyilkosság mióta "életvitel"?
(ma 19:42)
29/32 A kérdező kommentje:
Hmm ez tényleg egy jó kérdés:D
2010. márc. 17. 20:30
30/32 anonim válasza:
Emonak nézek ki, mégis 184magas és 85kg-vagyok , 5éve gyúrok, és igen meg dugom őket:) akit csak tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!