Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tini lányok ( 15,16,17 évesek) általában miért az ilyem divat majmokkal állnak szóba? Olyanra gondolok hogy egy szeme sír a másik haj, ilyen emos ki b*zik :O vagy ezt csak Én látom így?
"asse tudják a nyomorék 15-16-17 éves kiscsajok..."
Remélem olyan korosztályba tartozol, aminek köze sincs a "nyomorék 15-16-17 éves kiscsajok"-hoz, mert általában az ilyenek, akik így beszélnek általánosságban másokról, a valóságban meg pont azok után csorgatják a nyálukat.
Mellesleg én úgy veszem észre, hogy inkább a 14-15 évesekre jellemző ez az emo-dolog, de lehet, hogy ez csak nálunk van így. De pl. az évfolyamomon összesen kábé két ilyen stílusú csajt tudnék mutatni.
Én mellesleg rühellem az emósokat (vagy hogy kell leírni:D), a barátom is körülbelül az ellentétük:D Nem tudom, mit esznek rajtuk...
17/L
nekem egyáltalán nem jönnek be az ilyen srácok.
15/L
vagy emos kutyák vagy pózer k*csögök. válassz egyet ha be akarsz jönni a csajoknál. sajnos ez a helyzet. én nem vagyok egyik sem és ha jól sejtem te sem :D
csak kitartás kérdése az egész. különben pedig a csajok az egészben a hunyók. ők választják ezeket a hereottókat, aztán meg sirnak h igy nem jó meg úgy nem jó, igy b*szták át őket meg úgy b*szták át őket. pedig még a legtöbb egyszer sem jött össze egy normális sráccal, aki tényleg odafigyelt volna rájuk. ezért nincs most bnőm mert ezért nem adom fel az elveimet és nem válok egy műb*zivá csak h a csajoknak bejöjjek. ennyit nem ér. ráadásul meg biztos h találok még olyan csajt akinek nem ez a nyálas undormány jön be. akárhol előfordulhat még ilyen, szal csak nem adom fel. :D
és neked is hajrá^^
16F
A haj eltakarja az arcukat, ezért nem látják a lányok hogy milyen rondák valójában XD
Egyébként nekem tetszenek az emo srácok, és azért, mert hosszú a hajuk :3 Meg az öltözködésük is bejön.
Hát igen amúgy Én sem közéjük tartozom hanem ugyan olyan vagyok mint Te:D
Lehet hogy megis találtam de kitudja :)
Neked is Sok szerencsét :)
20:01hez még
attól h nem vagyok egy b*zi attól még nézhetek ki jól. nem egy csajtól hallottam már h jól nézek ki meg helyes vagyok, de mert ismétlem nem vagyok b*zi, ezért mégsem mellettem döntenek
Szerintem helyesek. Amúgy nem mind fesüli a haját a szemébe.
Meg amúgy is emó alatt sokmindent érthetünk:
1. Aki emosan öltözködik de nem az, csak tetszik neki ez a stílus/menő akar lenni.
2. Aki nem öltözködik emosan, de a világnézete emos. (nagyonkevés ilyen)
3. Aki emosan öltözködik és emos a világnézete.
Szerintem:
1. Tőkhelyes és elbámulom őket (de járni nemhiszem, hogy tudnák ilyennek, mert én nem úgy nézek ki)
2. Utálom...-.-"
3. Bámulni szeretem őket, de ha már dumálni kell velük akkor...-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!