Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, csak azért nem mennéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, csak azért nem mennétek el Hugh Hefnerhez, mert nem ütitek meg azt a bombázó szintet, ami belépő a Playboy villába?

Figyelt kérdés
2015. okt. 26. 16:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
93%
Kizárt, nincs az a pénz, amiért megérné befeküdni egy olyan vénember alá, plusz feladni a teljes önbecsülésem. Amúgy nem tudom miből gondolod, hogy a luxus lehet csak valakinek az élete értelme...
2015. okt. 26. 16:53
 12/31 anonim ***** válasza:
88%
10-es, az mondjuk igaz. Ha nem kéne hozzányúlnom az öreghez, vihetném a pasimat és a tánctanáromat és kapnánk egy külön lakosztályt, akkor nyilván meggondolandó. :D
2015. okt. 26. 16:59
 13/31 A kérdező kommentje:

Amikor adták azt a sorozatot a TV-ben, az intimebb dolgok kimaradtak belőle. Ma már tudjuk azoktól a nőktől, hogy bizony szexelni is kellett Hefnerrel.

Mondjuk nem is lepődöm meg, azért kicsit furcsa volt, hogy ingyen pénzeli őket.

2015. okt. 26. 17:17
 14/31 anonim ***** válasza:
82%

jó csaj vagyok, de az életben nem mennék :D

kicsit tévhitben élsz, ha szerinted a legtöbb nő egy ilyen szituációba szívesen belemenne..

2015. okt. 26. 17:24
 15/31 A kérdező kommentje:

"kicsit tévhitben élsz, ha szerinted a legtöbb nő egy ilyen szituációba szívesen belemenne.."

-->Tévhitben? Ha megnézem ennek az embernek a képeit mindig 10 pontos, tökéletes nőkkel van lefotózva. És ezek csak Hef barátnői, hol vannak még mások, akik szintén a szépségükkel keresik meg a kenyérre valót? Szerintem te élsz tévhitben. Na ja, persze ha kiteszek mondjuk 100 000-et egy jó csaj elé az asztalra, egy 30 perces együttlétért, még lehet pofon is vág, hogy mit képzelek magamról. De ha annyi pénzem lenne, mint Hefnek, és kipakolnék elé 2 000 000 Ft-ot, egy fél órás együttlétért, akkor 90%, hogy tolná is le a bugyit. :D

[A fenti példa természetesen csak illusztráció volt. Sosem fizetek a nőknek, anélkül is fel tudom őket szedni.]

2015. okt. 26. 17:40
 16/31 anonim ***** válasza:
85%

Mégiscsak te élsz tévhitben, mert a nőknek csak nagyon kis százaléka ilyen pénzéhes ribi. Csak te magad is csak a bombázó topmodell lányok után csorgatod a nyálad és nem veszed tudomásul, hogy sok millió normális, intelligens, átlagos lány(és szép lány is!)éli az életét egy boldog kapcsolatban, tanul, dolgozik, és ha kell plusz munkát vállal de nem a könnyebb utat választja!

De azért mert mondjuk egy egyetemen egy évfolyamon a sok száz lány között akad 1-1 aki könnyű munkával akarja megkeresni az ösztöndíját, te általánosítasz és elítéled a többi sok száz lányt is?

2015. okt. 26. 18:26
 17/31 A kérdező kommentje:

"Mégiscsak te élsz tévhitben, mert a nőknek csak nagyon kis százaléka ilyen pénzéhes ribi"

Ez valami vicc? De ez majd megér egy külön kérdést inkább, ott kivesézzük.

----

Elöljáróban annyit, hogy a minőségnek megvan az ára. Egy lapos fenekű, kövér, pattanásos, zsíros hajú nőt persze, hogy pénz nélkül is meg lehet kapni, de egy szép nőnek már megvan az ára. Nincs ezen mit csodálkozni, ahogyan a jó munkásokat is meg kell fizetni, úgy a jó nőket is. Csak az van ingyen, vagy olcsón, aminek nincs minősége.

2015. okt. 26. 18:32
 18/31 anonim ***** válasza:
91%

Minősége? Attól függ, kinek mi a minőség. Nekem 80D-s mellem van és olyan gömbölyű fenekem mint egy focilabda. A párom szépnek tart. De én a belső értékeimre vagyok büszke és magam is belső érték alapján választottam párt első sorban.

Az emberi érték az nem egy csinos arc vagy egy modell alkat. Azok mulandó külsőségek.

Még valami: te magad úgy nézel ki, mint Brad Pitt? Különben felmerül a kérdés,mi a fenét akarsz te a "minőségi" nőktől. Azt írod, hogy neked könnyű nőt találni, amit a stílusod miatt nehezen tudok elhinni. Persze az ostoba ribbancok között biztosan tarolsz, hiszen neked az a minőség is megfelel....

2015. okt. 26. 18:44
 19/31 A kérdező kommentje:

"és olyan gömbölyű fenekem mint egy focilabda."

Haha, ezen jót nevettem, tök aranyos válasz volt. :-)

Hát akkor ha már minőség, akkor nézzünk egy minőségi csajt, mondjuk, ha már Hefner bácsi került sorra, akkor az ő exét:

[link]

Na, ő kérlek szépen, minőségi csaj (főleg fénykorában). És bármilyen furcsa is, egy kicsit ráhibáztál, van némi hasonlóság köztem, és Brad Pitt között, az arcformám miatt, ami talán főleg akkor volt feltűnő, amikor sok szőke tincs volt a hajamban. Nemhiába, hogy Brad mai napig az egyik példaképem, mert tudok a stílusával külsőleg azonosulni. De ez önmagában kevés lett volna a csajozáshoz, mert mindenkinek más az ideállja.

Ha egyébként pedig az "ostoba ribbancok" alatt például a fenti képen található Kendrát érted, akkor boldogan tarolok köztük, nincs is másra szükségem.

2015. okt. 26. 19:06
 20/31 A kérdező kommentje:
Még valami: Ez azonban nem jelenti azt, hogy a nőket pénzzel ne lehetne megvásárolni. A többségüket lazán meg lehet...
2015. okt. 26. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!