Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj a suliban ,aki nagyon tetszik, ő most 9.es, én 10.es vagyok, szeretnék vele beszélni, de általában amikor látom szünetekben ő az ablakpárkányon ül, és vele van a fél osztálya. Miképp tudnék vele beszélni?
Ha valakinek van valami használhatő, és legfőképp értelmes ötlete, akkor az legyenszíves és írja le.
Előre is köszönöm!
Szia!
Nekm is volt régen egy ilyen esetem csak én a dökelnökbe voltam szerelmes és őt ugye mindenki ismeri és so sincs egyedül...!Én megkértem az egyik haverját hogy szoljon neki hogy beszélnék vele...!!Mondtam hogyha tud akkor legyen már pl hét kor az udvaron xy helyen.Na és ott beszélj vele..!!Ja és mond hogy egyedül jöjjön és ha lehet olyan helyet válassz ahol nem zavarhat senki(pl egy arra járó barát stb...)
Az msn-jét az iwiw-ről is megtudhatod. Ott megbeszélhetsz vele egy személyes(!) beszélgetést. Randira szerintem csak a gyávák hívnak egy nőt msn-en vagy sms-ben.
Ha nincs fent az iwiw-en küldj neki meghívót. :)
Reggel (suliba menet) talán nincsenek körülötte. Akkor is találkozhatsz vele "véletlenül".
Sok sikert! :)
Attól eltekintve, hogy már '8.as a kérdés, lehet másnak is hasznosat mondunk. :)
Van olyan, akin ott vannak ezrével, és mindíg.
Ezeket kapásbol kerülöm. Ezek általában annyira egy
beképzelt, sznob fajta hogy el sem tudom vele képzelni, hogy
releváns esélyünk lenne legalább időnként az esetlegesen közös
kapcsolatunkban a családunkkal vagy éppen egymás közt maradni.
Ez meg számomra nagyon fontos egy relevánsan hosszú távú
kapcsolatban. Legyen boldog, hogy van bandája, lwehet hogy közös
bandánk is lesz : viszont legyen szabadidőnk is. Mindenkinek más a
stílusa.
Adri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!