Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet vagy mégsem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet vagy mégsem?

Figyelt kérdés
Van egy srác még első félévbe nagyon bejött meg minden el is mondtam neki hogy mi a szitu és azóta nem nagyon beszélünk meg se hallja hogy mit mondok. A barátai mindig vele vannak nincs olyan hogy egyedül lenne valahol. De már már mással járok de ő ezt nem tudja és egyszerűen nem tudok vele beszélni mert msn-en sincs fent. Arra gondoltam mivel van közös órán írok neki egy levelet hogy már nem érzek iránta semmit és hogy van barátom. Szerintetek jó ötlet?
2010. márc. 17. 15:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Szard le, lépj túl a dolgon!
2010. márc. 17. 15:44
 2/4 anonim ***** válasza:

tényleg nem érdekel? akkor miért írnál neki?

csak azért jöttem, hogy megmondjam, hogy nem jövök....

úgyis megtudja, higy jársz valakivel és akkor azt látja majd, hogy nem érdekel (de szerintem még érdekel)

2010. márc. 17. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:

14 éves vagy? :D ez elég gyerekes

minek irsz neki? ez tök baromság

2010. márc. 17. 16:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ha én kapnék egy ilyen levelet, az jutna az eszembe"de hülye vagyok, hogy nem vettem észre a csajt, most kúrhatam volna egy jot...na, mindegy hagyom a francba"
2010. márc. 18. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!