Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti járnátok olyan fiúval, akinek 23 évesen még nem volt komoly párkapcsolata?
Figyelt kérdés
Pedig átlagosnál jobban nézik ki, jobb anyagi helyzetem van, de valahogy sosem volt szerencsém. Úgy gondolom, hogy a nők alapvetően nem felszínesek, mert ha azok lennének, sztem jobb esélyeim lennének, bárcsak olyan egyszerű lenne, hogy a helyes képemmel, vagy pár drága ajándékkal le lehetne őket venni a lábukról, de ez nem így megy. Komoly kapcsolatra valahogy sosem voltam alkalmas, vagy nemtom, rövid ideig többekkel is összejöttem, de ha valakivel komolyabbat akartam, az mindig kihátrált. Mindig keresem magamban a hibákat, és folyamatosan próbálom kijavítani azokat, illetve fejleszteni magam, hogy lehető legjobb formámban legyek. A nehézségek megerősítették a személyiségemet, most már eljutottam odáig, h egyedül is viszonylag jól érzem magam, de azért jólesne valakivel komolyabban is együtt lenni.2015. okt. 24. 16:10
1/5 anonim válasza:
ezek szerint nem is vagy annyira helyes , mármint a belsőddel lehet a probléma
2/5 anonim válasza:
Lehet tenyleg csak nem volt szerencséd, engem ez nem zavarna ha van mellette humorérzéked is . (: 20/L
3/5 anonim válasza:
Én is ugyanigy vagyok a lányokkal, én arra jöttem rá, hogy a lányok megijednek a komoly kapcsolatoktól. Úgy kell hozzáállni, hogy először csak kavarunk, hagyjuk, hogy kialakuljanak a dolgok, nem pedig egyből komoly kapcsolat. Lehet tévedek, de tapasztalatból én igy látom. Mintha ettől megijednének.
4/5 anonim válasza:
23 évesen még nagyon fiatal vagy és még te is rengeteget változhatsz, nincs veszve semmi. 40 évesen lenne gáz ez a helyzet, de te még messze vagy ettől.
Közhelyesen hangzik, de jönni fog majd egy nagy szerelem, vagy egy lelki társ ami majd kiránt ebből a helyzetből.
Tanulsz amúgy, vagy már dolgozol?
Sok szerencsét!
31/n
5/5 anonim válasza:
Idén fejeztem a főiskolát, most keresem a munkát. Amúgy köszi a válaszokat mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!