Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha a kezdődő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a kezdődő kapcsolatomban a lány "elvárja", hogy mindig én fizessek? Egy program ezért lehet naponta 10-15ezer Forint is Bp-en.

Figyelt kérdés
Őszintén egyrészt szerintem az a fair ha egy idő után mindketten fizetünk. Másik hogy a félreteendő pénzem nem szívesen áldozom ilyenre. Harmadik, pedig hogy nekem bőven elég egy séta vagy beszélgetés a lánnyal nem kell extrém szórakozás.

2015. okt. 19. 12:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Ja egy bowling pl. vagy vannak kiállítások is ilyen drágán úgy hogy utána még beülsz valahova. de mivel kezdődő, lehet egyben végződő is a kapcsolat ezen okoknál.
2015. okt. 19. 14:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Bajos lesz megbeszélni, tuti meg fog sértődni, mert sztem úgy van vele, h azért viszed ilyen helyekre, mert neked telik rá. Ha előállnál azzal, h fizesse mostantól ő a felét mindennek, kiakadna, h akkor minek találsz ki ilyen menő programokat.

Én nő vagyok, de én soha nem fogadtam el nagyon menő programokra meghívást, csak olyanokra, ahol simán tudtam fizetni a részem sőt az egész számlát is, ha úgy hozta volna a sors.

Nekem olyan ciki lett volna, olyan Hamupipőke-fíling, h a herceg elviszi az együgyű kis parasztlányt a csillivillibe ámulni. Sose hagynám, hogy valaki iylen helyzetbe hozzon.

2015. okt. 19. 14:29
 13/18 anonim ***** válasza:

Most már csak az a kérdés, hogy melyiktek találja ki ezeket a méregdrága programokat.

Ha ő, akkor simán mondhatod, hogy bocs, de nekem nincs pénzem mindkettőnk belépőjére. Ha te, akkor meg még egyszerűbb a helyzet.

2015. okt. 19. 15:00
 14/18 anonim ***** válasza:
Az "elvárja" a kulcs és nem az hogy fedezet vizsgálatot tart. Neki lényegtelen hogy fut-e Neked rá. A jóban Veled van és azonnal elpucol ha neki is adni kell valamit. Aranyásó light. Utána ez a fajta sír hogy ő csak lúzerekkel tud megismerkedni. Mert idővel mindenki kidobja.
2015. okt. 19. 15:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Még most zavard el ha ezt el is várja mindig!
2015. okt. 19. 19:53
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Szakítsatok. Egyszerűen nem ugyanaz a világnézeteket, elvrendszeretek, és ebből később baromi nagy problémák lesznek. Egyikőtök sem hibás, mindkettőtöknek igaza van a maga szintjén (ő régi vágású lány, te modernebb fiú vagy, ennyi, ő szeret eljárkálni programokra, te nem, ő szívesen költ élményekre, te nem...).

Az megint más kérdés, hogyha esetleg kompromisszumkész vagy, akkor simán lehet olyan programokat csinálni, amikhez azért nem kell 15e Ft. Semmi nagyon extrém program mint pl. sportautó-vezetés meg stb., semmi diszkó meg piálás, és nem is kell egész nap programról programra járni. Ha elmentek moziba, színházba vmi nem első soros helyre, koncertre (nyilván nem a világsztárok koncertjeire gondolok)... étterembe sem feltétlen vmi drágába kell menni. De még a szabadulós szobák is olcsóbban kijönnek sztem.

2015. okt. 20. 01:22
 17/18 anonim ***** válasza:
25%
Hat en is ezt akartam mondani,hogy pasinak illik azert tobbet kolteni, de nem.jelenti azt,hogy napi 8 ezret azanjon ram. Le is lettem.pontozva. pedig ez van. Viszont vannak esetek, mikor pasik kineznek olyan lanyt, aki caini,szepen oltozkodik. Es.nem.go.dolnak bele, hogy ez a szulei penzebol lehet es megszokta a luxus kis for.ajat is akar, es neki az termeszetes, nem elvarja. Egy ilyen lany sokba kerulhet. A masik meg nem oltozik ugy, ahogy egy ilyen, meg an.yi kezelesre se tud eljarni.
2015. okt. 20. 08:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Azóta mi lett? Már gyerekeitek vannak vagy rég elhagytad a nőt?
2022. aug. 16. 02:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!