Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen ruhát vegyek fel? 18/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ruhát vegyek fel? 18/F

Figyelt kérdés
Egy randi keretén belül ti mit preferáltok? Szinte minden eseményre ami nem átlagos, inget nyakkendővel veszek fel és farmer. Néhány esetben teljes öltöny. Külsőre többek szerint férfias, jóképű vagyok. Ti lányok melyik fajta férfinak örülnétek egy randin/ melyik lenne vonzóbb? Öltöny/ elegáns nem hétköznapi viselet vagy átlagos hétköznapi, póló és farmer?

#randi #öltöny #viselet #kultúrált megjelenés
2015. okt. 18. 20:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nyakkendőt hanyagolnám. Egy szép ing valami elegánsabb barna szürke fekete nadrág és egy bőrcipőnél nem kell messzebbre menned feltéve, hogy felvennéd máskor és nem gondolná, hogy felszínes voltál az első alkalom miatt.
2015. okt. 18. 22:30
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! #10 hát igen ami néz is ki valahogy 10 rugónál kezdődik. Visszavonom amit mondtam most így átgondolva.
2015. okt. 18. 22:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Én személy szerint az elegánsnak örülnék nagyon.

Szeretem ha egy férfi ad magára és elfogadja, hogy már nem 10 éves kisfiú, akinek pólóban kell járnia iskolába.

Persze nem azt mondom, hogy csak öltönyei legyenek, de mást hatást kelt egy nyakendős,inges férfi, mint ha csak egyszerűbb,hétköznapibb ruha lenne rajta.

19/n

2015. okt. 19. 11:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem a sötét farmer+valamilyen ing kombináció jön be leginkább. A nyakkendőt meg az öltönyt hanyagold, szerintem túl hivatalos benyomást kelt, főleg 18 évesen.

19/L

2015. okt. 22. 20:20
 15/15 A kérdező kommentje:
Azt szoktam átlagba. Sötét farmer + fehér ing és valamikor fekete nyakkendő valamikor nem és egy alkalmi/ünneplő cipő.
2015. okt. 22. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!