Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen ruhát vegyek fel? 18/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ruhát vegyek fel? 18/F

Figyelt kérdés
Egy randi keretén belül ti mit preferáltok? Szinte minden eseményre ami nem átlagos, inget nyakkendővel veszek fel és farmer. Néhány esetben teljes öltöny. Külsőre többek szerint férfias, jóképű vagyok. Ti lányok melyik fajta férfinak örülnétek egy randin/ melyik lenne vonzóbb? Öltöny/ elegáns nem hétköznapi viselet vagy átlagos hétköznapi, póló és farmer?

#randi #öltöny #viselet #kultúrált megjelenés
2015. okt. 18. 20:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hanyagold az öltönyt.
2015. okt. 18. 20:43
 2/15 anonim ***** válasza:
Egy 18 éves sráctól a hétköznapi öltözködés jobban bejönne, pláne, hogy valószínűleg nem olyan helyen randiznánk, ami indokolná a túl elegáns öltözéket.
2015. okt. 18. 20:44
 3/15 A kérdező kommentje:
Öltönyt csak szóba hoztam, tényleg nem ide való. Viszont egy szimpla ing nyakkendővel és farmerral jó lenne? Csak azért mert ha valahova megyek nem érzem jól magam ha nem vagyok valami elegánsba. Viszont ezt nèhány lány nem nagyon szerette.
2015. okt. 18. 20:48
 4/15 _Harry Potter_ ***** válasza:
96%

Próbáld ki ezt:

[link]

2015. okt. 18. 20:50
 5/15 anonim ***** válasza:
Abban menj, amiben jól érzed magad. Nyugodtan add magad, nem kell másnak feltüntetni, mint amilyen vagy, így korrekt.
2015. okt. 18. 20:51
 6/15 anonim ***** válasza:

Még mindig túl elegáns akar lenni...

2015. okt. 18. 20:51
 7/15 A kérdező kommentje:
#5 köszi szépen a tanàcsot. #6 miért baj az ha túl elegáns akarok lenni? Szerintem sokkal korrektebb ha valaki nem úgy megy oda mintha most mászott volna ki a kocsmàból és ad magára. Mindegy lesz ami lesz, de tartom a stílusom.
2015. okt. 18. 20:59
 8/15 anonim ***** válasza:

Sokkal közvetlenebb hatást keltesz egy hétköznapi ruhával.A hétköznapi ruha meg nem azt jelenti,hogy csöves vagy.-.-

2015. okt. 18. 21:18
 9/15 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem mondtam ki, hogy csöves lenne, sőt nem is utaltam rá. Egyszerűem elmondtam, hogy melyik a vonzóbb. És szerintem egy esetleg márkátlan inget bárki be tud szerezni mert nem olyan eget verően drága.
2015. okt. 18. 21:23
 10/15 anonim ***** válasza:

Az ing pont olyan cucc,amiért melyén a zsebedbe kell nyúlnod,ha Normálisat akarsz venni,ami néz is ki valahogy.

Azok az olcsó ingek nagyon ciki.

2015. okt. 18. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!