Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi és okostelefon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi és okostelefon?

Figyelt kérdés

Na szóval együtt voltam egy lánnyal, ha úgy tetszik, randiztunk.

Úgy vettem észre, hogy tök jól érzi magát, jól el is dumáltunk, nevetgéltünk, de egy csomóször elővette a telefonját, és chatelt rajta. Nem sokáig, csak 10-20 másodpercekig, de akkor is.

Ez nekem nagyon rosszul esett. Szerintetek érdemes még foglalkozni vele? Mármint a lánnyal.

24 vagyok, és nem, nekem nincs okostelefonom. Volt, de direkt kiejtettem magam a "rendszerből".:D

Szerintem nagyon káros

2015. okt. 18. 19:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Első lépés: találkozz vele megint.

Második lépés: amikor megint előveszi, jelezd neki, hogy úgy igazábó ki is kapcsolhatná, mert nem szép dolog, meg különben is, nem hal bele senki, ha nem válaszol.

Hármadik lépés: ha kiakad, abban a pillanatban ott hagyod. Gratulálok, elkerültél egy HP-t. :)

2015. okt. 19. 22:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Keress normálisat!
2015. okt. 19. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!