Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi és okostelefon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi és okostelefon?

Figyelt kérdés

Na szóval együtt voltam egy lánnyal, ha úgy tetszik, randiztunk.

Úgy vettem észre, hogy tök jól érzi magát, jól el is dumáltunk, nevetgéltünk, de egy csomóször elővette a telefonját, és chatelt rajta. Nem sokáig, csak 10-20 másodpercekig, de akkor is.

Ez nekem nagyon rosszul esett. Szerintetek érdemes még foglalkozni vele? Mármint a lánnyal.

24 vagyok, és nem, nekem nincs okostelefonom. Volt, de direkt kiejtettem magam a "rendszerből".:D

Szerintem nagyon káros

2015. okt. 18. 19:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel önmagában nem lenne baj pl. egy kapcsolatban. Én nem vagyok netfüggő, sem okostelefon függő, de előfordul, hogy üzenetet írok, vagy olvasok, miközben társaságban vagy a párommal vagyok. Na de randin soha nem tennék ilyet, max. az időt nézném meg nagyon ritkán a telefonomon. Szerintem ez taplóság. Ha az első randin simán másokkal chatelt, mégha csak rövid időkre is, az azt mutatja, hogy nem valami tapintatos.
2015. okt. 18. 19:20
 2/12 anonim ***** válasza:
Én valahogy poénosan hívtam volna fel a figyelmét. Pl. én is récseteltem volna a saját telefonomról, majd szóvá tettem volna a szövegben, h épp vmi csajjal randizok, aki qrvára nem figyel rám...
2015. okt. 18. 19:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy bunkóság a lány részéről. Ezt nőként mondom, nekem eszembe se jut chatelgetni a telefonomon ha a barátommal vagyok, pedig mi is még csak néhány hete vagyunk együtt. Ő sem tesz ilyet. Ha hívnak minket, akkor persze felvesszük a telefont (ha olyan a pillanat akkor nem) de igyekszünk mindig gyorsan elintézni és egymásra figyelni.
2015. okt. 18. 19:21
 4/12 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele, nem a te világod.

( bár ezzel a mentességgel te is eltúlzod :) )

2015. okt. 18. 19:35
 5/12 anonim ***** válasza:

Fú, én nagyon nem bírom ezt az okostelefon generációt, meg magát az okostelefonokat sem. Sosem értettem az ilyen emberek felfogésát, de ez már csak az én gondom. :D

Neveletlenség, parasztság, ha valaki randin sem tudja nélkülözni a telefonját. Én mindjárt arra gondolnék, hogy xy számú udvarlója van még, és azok zaklatják. Amint 2. 3. elővételre is sor kerülne randin, én megköszönném a figyelmet, és távoznék. Nem bírom az ilyen nőket.

2015. okt. 18. 19:39
 6/12 anonim ***** válasza:

paraszt telefonfüggők :D

én a helyedben szóltam volna neki. amikor barátaim egy beszélgetés közepén nekiállnak chatelni és közben dumálnak/válaszolgatnak nekem...háát, én egy picurkát le szoktam tépni a fejüket :D előbb utóbb megtanulják mind :)

egy randi közepén hacsak nem vészhelyzet van, ez díjnyertes extratapló kategória mondjuk.

2015. okt. 18. 19:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Férfiként van okosmobilom, de még akkor sem használom, akkor sem veszem elő, amikor a haverokkal vagyok. Randin meg abszolút taplóság még akkor is, ha unja magát a delikvens személy.
2015. okt. 18. 19:51
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Randinál és komoly, akárcsak baráti beszélgetésnél sosem telefonozok. Nem csak azért, mert a másik bunkóságnak tarthatja, de azért sem, mert mivel az adott illetővel vagyok és beszélek, az érdekel, amit mond. Nem az, hogy xy távolságról valaki ír valamit, ami órák múlva is ráér...

Én a 2. ilyen telefonhoz nyúlásánál ott hagytam volna szó nélkül. Ha megkérdezi, miért, akkor megmondtam volna, hogy látom, hogy elfoglalt... :D

Viszont egyáltalán nem a technika, hanem az ember a hibás. Az okostelefonnal nincs semmi baj, csak kezeljük úgy, ahogy kell.

2015. okt. 18. 20:34
 9/12 opened paradise ***** válasza:
Kapcsolatban is ilyen lesz. Fuss...
2015. okt. 18. 22:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is bukóság. De sajnos egyre többen ilyenek manapság. A fiúk is, én lány vagyok, és egy csomó srác ugyanezt csinálja randikon.
2015. okt. 19. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!