Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi és okostelefon?
Na szóval együtt voltam egy lánnyal, ha úgy tetszik, randiztunk.
Úgy vettem észre, hogy tök jól érzi magát, jól el is dumáltunk, nevetgéltünk, de egy csomóször elővette a telefonját, és chatelt rajta. Nem sokáig, csak 10-20 másodpercekig, de akkor is.
Ez nekem nagyon rosszul esett. Szerintetek érdemes még foglalkozni vele? Mármint a lánnyal.
24 vagyok, és nem, nekem nincs okostelefonom. Volt, de direkt kiejtettem magam a "rendszerből".:D
Szerintem nagyon káros
Ne foglalkozz vele, nem a te világod.
( bár ezzel a mentességgel te is eltúlzod :) )
Fú, én nagyon nem bírom ezt az okostelefon generációt, meg magát az okostelefonokat sem. Sosem értettem az ilyen emberek felfogésát, de ez már csak az én gondom. :D
Neveletlenség, parasztság, ha valaki randin sem tudja nélkülözni a telefonját. Én mindjárt arra gondolnék, hogy xy számú udvarlója van még, és azok zaklatják. Amint 2. 3. elővételre is sor kerülne randin, én megköszönném a figyelmet, és távoznék. Nem bírom az ilyen nőket.
paraszt telefonfüggők :D
én a helyedben szóltam volna neki. amikor barátaim egy beszélgetés közepén nekiállnak chatelni és közben dumálnak/válaszolgatnak nekem...háát, én egy picurkát le szoktam tépni a fejüket :D előbb utóbb megtanulják mind :)
egy randi közepén hacsak nem vészhelyzet van, ez díjnyertes extratapló kategória mondjuk.
Randinál és komoly, akárcsak baráti beszélgetésnél sosem telefonozok. Nem csak azért, mert a másik bunkóságnak tarthatja, de azért sem, mert mivel az adott illetővel vagyok és beszélek, az érdekel, amit mond. Nem az, hogy xy távolságról valaki ír valamit, ami órák múlva is ráér...
Én a 2. ilyen telefonhoz nyúlásánál ott hagytam volna szó nélkül. Ha megkérdezi, miért, akkor megmondtam volna, hogy látom, hogy elfoglalt... :D
Viszont egyáltalán nem a technika, hanem az ember a hibás. Az okostelefonnal nincs semmi baj, csak kezeljük úgy, ahogy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!