Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ezt hogyan értsem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ezt hogyan értsem?

Figyelt kérdés

Múlt héten volt az első találkozásunk. Tegnap jeleztem felé, hogy örülnék ha legközelebb is találkozhatnánk. Sajnos a munka miatt mindketten elég elfoglaltak vagyunk.

A lány annyit mondott:

"Ha úgy lesz időm akkor összehozzuk"

Az elsőnél is szoros volt az idő mindkettőnknek de megoldottuk.

2015. okt. 15. 13:31
 1/6 Kései Sirató ***** válasza:
úgy, hogy akar veled találkozni, össze tudtok hozni még 1 randit. Ez nem elég világos neked?
2015. okt. 15. 13:32
 2/6 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem az ismerkedési fázisban jobban oda kell figyelni az ilyesmikre. Nekem a lány válasza bántóan motiválatlannak tűnik.

33/F

2015. okt. 15. 13:55
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
= ha nagyon unatkozom es nincs jobb dolgom akkor találkozhatunk de ne nagyon remenykedj
2015. okt. 15. 13:59
 4/6 A kérdező kommentje:

Ha nem akarna találkozni akkor már az elsőre se jött volna el. Egy hétig chateltünk egy társkereső oldalon ha nem akar semmit akkor nem válaszol az üzeneteimre és kész. És még a lány hozta fel hogy jelöljük meg egymást Facén. Igaz kétértelmű a válasz. Számot is cseréltünk még a tali előtt nem hinném hogy csak unalomból tenné.

De nyugtával dicsérjük a napot.

2015. okt. 15. 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem károgni akarok, kívánom a legjobbakat! Én is randiztam egyszer egy lánnyal, akivel jól éreztük magunkat (szerintem), már búcsúzásnál megbeszéltük, hogy találkozunk még, aztán mindig talált kifogást. Én meg meguntam, és találtam mást - aki azóta a feleségem és a gyermekem anyja. :)
2015. okt. 15. 19:57
 6/6 Kései Sirató ***** válasza:
Nem kell belelátni semmi olyasmit, ami nincs benne, egyszerűen: amennyiben rajta múlik, fogtok randizni.
2015. okt. 16. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!