Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vagyok ilyen kis félős?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen kis félős? Ha vki bókol nekem elvörösödök és azt sem tudom hogy kell flörtölni? Ha egy srác a közelembe jön már dadogok és ha kínos helyzetbe kerülök szintén. Ez mitől van? Hogy lehet ezen változtatni?

Figyelt kérdés
Bármilyen tippnek örülnék
2008. szept. 10. 17:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
ilyen adottságokkat teremtett meg a sors. ez ellen nem tudsz semmit tenni,kivéve ha olyan erös vagy, hogy megpróbálod legyőzni a dodogást stb. föltölni meg mindenki tud:) csak lehet, hogy észre sem veszed. előbb utóbb ugyis réjössz mindenre! Lehet hogy azért vagy ilyen, mert még nincs itt ezeknek az ideje!
2008. szept. 10. 17:41
 2/12 A kérdező kommentje:
20 évesen?:P mikor lesz itt az ideje ha nem most?
2008. szept. 10. 17:44
 3/12 anonim ***** válasza:

Jajj, de aranyos lehetsz :-) 20 év ide vagy oda...

Gondolom, vékony és világos a bőrőd, és jól látszik, ha izgulsz.

Próbáld meg könnyebben viselni a dolgokat, és nem izgulni annyira.

Ha pedig mégis elpirulsz, az nem biztos, hogy baj - különösen lánynál. Van, akinek tetszik.

2008. szept. 10. 17:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Édes lehetsz :)

Van akinek pont ez jön be. Sokan ügyetlenkedünk, amikor megjelnik valaki aki tetszik. Én még most 30 évesen is érzem ahogy összekuszálódnak a gondolataim ha megjelenik valaki aki tetszik, bár már egész jól palástolom.

Beszégess róla! Megérteni az érzéseid, hogy miért jösz zavarba. Felkészít az ilyen helyzetekre. Barátnő, vagy fórum, akár írhatsz nekem is. Esetleg olvass bele pár blogba, h lásd mások gondolatait.

2008. szept. 10. 18:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj. (pasi vok) nekem tetszenek az ilyen izgulós lányok, ismertem egy ilyet aki szinte mindig vörös volt de én el fogadtam mai napi is barátok vagyunk. Szerintem nem kell ezen idegeskedni, vannak akiknek ez tetszik.
2008. szept. 10. 18:28
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen természetesen nagyon fehér a bőröm szőke hajjal és kék szemmel úgyh nagyon jól látszik, ha egy icipicikét is elpirulok:) (ennél jobban szoktam)
2008. szept. 10. 21:34
 7/12 anonim ***** válasza:

szió. ismerek ilyet fiuban. hihetetlen jo pasi, a halaltol sem fel, csak a lanyoktol. nagyon rendes, normalis, jó fej pasi, egyszeruen agyilag nem tudom felfogni, hogyhogy nincs baratnoje.

amugy en is pirulus vagyok, ahogy eszrevettem, a fiuk szeretik. a flortolessel: elso lepesnek eleg, ha csak megköszonod a bókot. masodik lepeskent visszakerdezhetsz, esetleg "visszavághatsz".

vagy ha dadogsz, bevetheted a nonverbális kommunikaciót: szemkontaktus, ajakbeharapas, hajcsavaras, mosoly, vagy csak siman megsimogatod a vállad.

a lényeg, hogy ne görcsölj.

bátorság :)

2008. szept. 11. 00:31
 8/12 A kérdező kommentje:

visszakérdezni? visszavágni?

???????????????????????

2008. szept. 11. 21:06
 9/12 anonim ***** válasza:

Na jó - nem ezzel kell kezdeni.

Elsőre az is elég, ha csak rámosolyogsz, vagy nevetsz rajta, ha jót mond.

2008. szept. 14. 19:17
 10/12 anonim ***** válasza:

A visszakérdezés-visszavágás, mint irtam sokadik lepcsofok :D

Például (banális)

Fiú: <Bókol valamit.>

Lány: Úgy gondolod? Ilyen gyakran nézed?

Vagy általában nekem a melleimre szoktak megjegyzeseket tenni, és nem tudom mindig egy koszonommel elfogadni, ezert általában felajánlok a fiunak valami alternativ megoldast. Általában ezek nem kívánt "bókok", meg a közönséges bóknak nem nevezhető nyálcsorgatások fel tudják nyomni az agyvizem.

Azokra a bókokra, amik meg tetszenek, szeretek válaszolni, akkor is, ha zavarba jövök tőlük, mintegy respektálva a bókot. Esetleg vissza is bókolok, az a "visszavágás". Ha valami tetszik egy fiún, nyugodtan meg lehet mondani, akkor is ha elpirulsz. (Például én imádom a nagy orrokat, a páromnak jó nagy van, emlékszem, ő is kis szégyellős volt, nem tudott bókolni ("olyan jó samponszagú a hajad" :))) Én azért bevallottam neki, hogy olyan az orra, mint egy görög istennek :D

(emlekszem, mindezt ugy, hogy eltakartam a rákvörös arcom, mert én is zavarban voltam.. zsenge fiatalság :D igy szép, megvan a varázsa, ez nem bug, ez feature :)))

2008. szept. 14. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!