Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtatni kéne. Vagy nem? De hogy?
Feltehetőleg ez egy komplikáltabb probléma, minthogy szimplán makacs vagy. (valami ezt kiváltotta...)
Mesélj a párkapcsolataidról, csalódásaidról, apuddal milyen a kapcsolatod, stb.
(ha itt ez nem megy, megpróbálkozhatsz privát mail-lel is)
Én sem bízok meg nagyon senkibe én mindenkivel foglalkozok segítek ahol tudok nekem bárki bármit elmond,de én nem merek szinte soha senkinek megnyílni.Egy fiú van akivel sikerült és ő is nekem,úgy ismerem ahogy senki más,és bár ő nem tudja de ő ismer engem a legjobban...és annyira szeretem...
próbálj nyitni mások felé és hagyd hogy megbízzanak benned (de legyél is megbízható,ha egyszer megnyílik nagyon figyelj arra hogy véletlen se kotyogd ki a dolgait) legyél kedves,foglalkozz az érzéseivel és hagyd hogy ő is ezt tegye veled.Akkor tudod megszeretni ha ismered.Akkor meg nem ismered ha nem bízik benned.Sok sikert!
Én ugyan ilyen vagyok csak fiúban...Félek a csalódástól ezért nem próbálok egy kiszemelt lányhoz közeledni.Pedig nagyon sokan mondják hogy jóképű meg vicces vagyok de mindig az jár a fejemben hogy úgyis nemet mond vagy nem adja meg a számát.
Én se tudom hogy hogy kéne változni...
Kérdező,táncolj.Az sok önbizalmat ad!Nagyon sokat! És tartsd be az előző válaszomat :D
utolsó,te is próbálj meg nyitni.És először inkább barátkozz utána próbálkozz kapcsolattal,mert könnyebb ha már úgy akkor ugye ismered (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!