Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ráírhatok vagy várjam meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírhatok vagy várjam meg, míg ő ír (megint)?

Figyelt kérdés

Már hónapok óta ismerjük egymást, kb. legjobb barátok vagyunk, és én mindig is tetszettem neki. Egy hónapja szakított a barátnőjével, rosszul érezte magát 2 hétig, de azóta meg nekem ír folyton :) Sokkal többet bókol, hozzám ér, szinte kiszolgál :D Tegnap elmentünk bulizni, hazakísért, és útközben megálltunk, 3 óra hosszát beszélgettünk, mondta, hogy kedvel nagyon, én is őt, majd smároltunk. Olyan jó volt :D

Ma nem taliztunk, írjak neki én facebookon? Nem beszéltünk meg kb semmit, csak azt hogy van kölcsönös vonzalom, de nem mondtuk h most akkor együtt lennék vagy mi van. Ő már írt egy párszor korábban, lehet most várja, hogy vajon őt érdeklem-e...Meg uyge csak tegnap este volt az egész, hajnalban (tehát gyakorlatilag ma) :D Van ilyen szabály, hogy 1 napig nem írunk vagy ilyesmi? Szerintetek?

Am ha nem ír, majd írok neki holnap, ebből nincs semmi sztem. Csak nektek mi a tapasztalatotok?

2015. okt. 9. 19:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nincsenek szabályok, úgy csinálod, ahogy jól esik. :)
2015. okt. 11. 12:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Na, érezzétek jók magatokat! :)
2015. okt. 12. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!