Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejöhetek neki? Az én esetem.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejöhetek neki? Az én esetem.

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam, aki már régebb óta bejön. Most padtársak vagyunk. Kedves, szoktunk is dumálni, fiúk közül vele beszélek a legtöbbet. Ja, és a haverjával imádnak szívatni engem, mert veszem a poénokat, s szerintük sok "hülyeséget" mondok :D Mindig sokat nevetünk, meg régebben volt olyan hogy rátámaszkodtam, s mondtam neki, hogy jó kispárna, de nem szólt érte, csak mosolygott. Meg ha szomorú vagyok, próbál felvidítani, ami általában sikerül is neki, mert van amivel mindig meg tud nevettetni... mivel sokat olvasok, meg szokta kérdezni mit olvasok, ha írok, akkor mit írok, s segíteni is szoktunk egymásnak dolgozatnál.

Szerintetek csak barát vagyok neki, vagy esetleg lehet, hogy tetszem neki? Ha igen, hogy nyissak egy esetleges kapcsolat felé?

2010. márc. 15. 18:54
 1/3 anonim válasza:
hát a leirtak alapján szerintem barátnak tekint csak..de ha gondolod egy próbát azért tehetsz h utalsz arra h neked bejön és figyeld meg h mit reagál rá...
2010. márc. 15. 19:06
 2/3 anonim ***** válasza:
hát sztem inkább csak barát de NAGYON-NAGYON jó barát ilyet nem sokat találsz nagyon vigyázz a barátságotokra! sztem nem érdemes elrontani a baráságotokat mert lehet h ha kezdeményezel akk utána már nem tud ugyanolyan jó barátként viselkedni. ha mégis megpróbálnád akkor sok szerencsét!! ;)
2010. márc. 15. 20:03
 3/3 anonim ***** válasza:
végül is lehet hogy összejöttök szép szerelem lenne sok szerencsét!!! ;)
2010. márc. 15. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!