Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk / férfiak, ti ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk / férfiak, ti ebben az esetben mit tennétek?

Figyelt kérdés

Ha feltűnne nektek, hogy egy lány / nő mindig néz titeket, ti néznétek néha csak azért, mert nem jön be a csaj és hogy mit bámul már megint ez a bányarém?! :D

Vagy ha nem jönne be, leszarnátok, hogy néz és ti sem néznétek soha?

2015. okt. 4. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Engem speciel idegesítene, mert ronda vagyok, és tudnám, hogy nem amiatt néz, mert tetszem neki.
2015. okt. 4. 20:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező:

Kicsit önbizalomhiányt vélek felfedezni a kérdéséből, mert optimista lehetséges okot nem jelölt meg. És ha azért nézi Önt, mert szimpatikusnak véli? Jómagam ha szimpatikus egy lány, visszamosolyognék, és több visszamosolygás után odamennék hozzá, és elkérném az facebookját :) (volt már ilyen régebben, elkértem, de mint kiderült más milyen a belső tulajdonságaink, s így békében megbeszéltük, hogy ne erőltessük a dolgot)

24/F

2015. okt. 4. 21:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem nagyon mosolyog egyikünk sem egymásra, én nem vagyok annyira bátor. Én tudom a Facebookját amúgy és eléggé különbözünk stílusra, nem hiszem, hogy szimpi lennék neki. :D
2015. okt. 4. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben ez lehet, hogy örök rejtély marad csupán...

Hogy ne maradjon az ahhoz nagylánynak kell lenned,

2015. okt. 4. 21:24
 5/6 anonim ***** válasza:

"Vagy ha nem jönne be, leszarnátok, hogy néz és ti sem néznétek soha?"

^Költői kérdés.

2015. okt. 4. 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Sok ilyen van nekem is. De nem.szoktam.kulonossebben foglalkozni vele,elkonyvelem annak,hogy tetszek neki es ha szeretne valamit akkor majd jelez. Arra is volt mar pelda,ram irt facebookon es tok jol elbeszelgettunk,talalkoztunk is parszor. Tehat csak azt tudom tanacsolni neked,hogy ha felenk vagy ,akkor jelold be facebookon,irj ra es majd alakul :)!
2015. okt. 4. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!