Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek, aki nem szüzen elvette egy férfi szüzességét?
Mennyiben volt más, mint egy tapasztalt férfivel? Zavaró volt vagy izgató, hogy még nem volt senkivel? Hogy "teljesített" a srác? Mennyi idő együttlét (mármint járás.. :D) után történt meg a dolog?
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
20L
Gondolkozz már,ha minden nő olyan felfogálással lenne,mint te,minden fiú szűz maradna
és kihalna az emberiség.
Kb 3 hónap után történt.. Igazából kicsit bénázós volt, de kicsit sem zavart, elsőre ritka, hogy minden tökéletesen passzoljon.
Aztán pár évvel később azért csalt meg többször, mert én voltam az első neki és ki akart másokat is próbálni.. Van ilyen. Mondjuk a srác volt a gyökér, nem a szüzességen múlik, valaki tisztességes-e vagy sem :)
Nekem kifejezetten különleges érzés volt, hogy "nem volt még senkiben", annyira tisztának éreztem...
Meglepetésemre pedig szinte ugyanolyan jól ment neki már elsőre, mint egy tapasztalt férfinak, és a közhiedelemmel ellentétben sokáig is bírta már az első alkalommal. Kb két hónap után történt, de az ágyban vallotta csak be, hogy ő még nem volt úgy nővel.
A kapcsolat sajnos csak pár hónap volt, valószínű csak "arra" kellettem neki :(
Privátokat nem kérek, nem vált ez hobbimmá, én szerettem ezt a srácot, és ennél többet is akartam tőle.
Én nem tudtam, hogy még sosem volt senkivel, és ha ő utólag nem mondja el, ma sem tudnám. Egyedül az lehetett volna "gyanús", hogy mennyire nem "arra" hajtott... még a sokadik helyzet alkalmával sem jutottunk el odáig, pedig láthatóan mindketten akartuk... Mint utólag bevallotta, izgult. :)
Nem "bénázott", ügyes volt. Szinte még figyelmesebb is, mint az átlag. Kb egy hónap után történt meg, de sarokba kellett szorítani hozzá! :D. Fél évig jártunk együtt, végül már ő is tudott nekem újat mutatni. Nem a szex miatt szakítottam vele, azzal sose volt gond, egyszerűen csak már nem éreztem azt, amit kellett volna.
18 évesen "vettem el" a barátom szüzességét 3 hónap járás után (ő is 18 volt) a tapasztalatlansága ellenére nagyon jó élmény volt, hamar összecsiszolódtunk :) nekem sem izgató, sem taszító nem volt, hogy ő még szűz. igazából nem is nagyon érdekelt ez a tény :D
azóta eltelt 3 év, és még mindig együtt vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!