Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék még érte? Bővebben lent.
Szeretek valakit, aki tudná viszonozni az érzelmeim...30 év felett van, egyedül él, azonkívül semmi baj nincs vele hogy olykor magába zuhan..Emiatt nem volt türelme a nőknek hozzá, nagyrészt emiatt érték csalódások.Depresszióval küszködik, álmatlanság és a magány is kínozza.
Minden nap kommunikálunk SMS vagy hasonló formában, most már ő is keres magától.
Megerősített, hogy személyes találkozót fontolgat.
/Régebben kollegák voltunk,most kicsit messzebb vagyok tőle/
Végtelen türelmem van hozzá, és lenne is,de vajon hagyni fogja?
Várjak türelemmel így tovább? Vagy tehetek még valamit..?
Addig nincs esély míg nem oldja meg magában a problémáit. Ha már konkrétan depressziós, akkor nem hiszem, hogy sok esély van rá, csak az idődet pazarlod. Barátok persze lehettek, segíteni viszont nem fogsz tudni neki, mert írtad, hogy más nőknek sem volt hozzá türelme. Nekem volt ilyen barátnőm, a hangulati állapota ingadozó volt és mindig előre már negatív sztorikat állított fel, előre félt olyan dolgoktól, amik még meg sem történtek. Ettől ő még feszültebb lett. Én is türelmes vagyok nagyon, de velük egy pozitív gondolkodású ember nem tud mit kezdeni, aztán elmúlnak évek, hónapok, míg rájössz te is. Engem ez a dolog annyira leszívott, hogy utána kb. 1 hónapig nem is voltam képes más nőkkel kapcsolatot teremteni, még pusztán a nők látványa sem izgatott fel, szorongani kezdtem, teljesen kivoltam készülve........nagy feladat és tönkre teszed magad.
Azt sem értem, hogy a magány miért kínozza, hiszen viszonozná érzelmeid, vagy most akkor nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!