Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve halt mef a barátnôm kedvenc lova akit csikó kora óta ismert, képtelen túltenni magát a történteken, mit tehetnék érte? 22F
2 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, aki 21 éves. Fontos tudni róla, hogy nagyon szereti a lovakat: a fala tele van ilyen rajzokkal amiket ő készített, rengeteg ilyen könyve van a polcain, írt fantasy regényt lovakról, verseket, illetve ő maga is szokott lovagolni. Gyakran felhozza a dolgot mint téma és elkezdi régi emlékeit emlegetni, élményeit mesélni.
Volt egy ló, akit kiscsikó kora óta ismert és egyértelműen a kedvence volt: Vilmos. Már a kapcsolatunk elején, az első hónapokban is gyakran mesélt róla, mert rendkívül szerette, illetve egy csomó alkalommal bemutatta nekem személyesen is. Sajnos Vilmos nagyon öreg volt mar, a legelső alkalommal, amikor találkoztam vele, egyértelműen látszott ez rajta.
Ahogy teltek a hónapok, a ló egyre rosszabbul lett, a barátnőmet pedig nagyon megviselte mindez. Gyakran sírt, amikor már ő is belátta a dolgokat és egész nap depressziós volt. Amikor pedig szegény ló meghalt, teljesen belebetegedett. Éreztettem vele amennyire csak tudtam, hogy mellette vagyok és számíthat rám ebben a nehéz idöszakban, amiért nagyon hálás volt.
Vilmos fél éve hunyt el, de a barátnőm nem lett jobban, sőt, mintha rosszabbodott volna a helyzet! A szobája falaira csak Vilmosról tesz ki fényképeket, őt rajzolja le mindig, arról ír verseket hogy őt mennyire szerette, illetve nagyon sokszor sír. Rengeteg alkalommal a szexualis életünket is hátráltatja mindez, mert bár én türelmes vagyok, nem esik jól látni hogy nem tud teljesíteni az ágyban. Egyszerűen kedvtelen, lelassult, gyakran nem is igényli a szexet, vagy végig szomorkodja az egész éjszakát. Szeretném őt megérteni, de örökké így nem mehetnek a dolgok!
A legapróbb dolgok is képesek kikészíteni őt, ha meglát egy lovat filmben vágtatni, könnyek szöknek a szemébe és kezeibe temeti arcát. Halvány árnyéka lett önmaganak, korábban mindig mosolygott és rendkívül pozitív volt minden téren. Nekem sem volt jó, amikor meghalt a macskám, de beláttam, hogy a gyászolassal semmit sem fogok elérni, így tovább léptem. Egyszerűen képtelen új fejezetett nyitni, ez pedig mérgezi a szerelmi kapcsolatunkat és szexuális életünket is.
Szeretném, hogy minden újra a régi lehessen! Ti mit javasoltok?
sajnos nem tudok mit mondani, sosem jönnék össze egy ennyire fanatikus emberrel, ez jellemgyengeség !!!
vegyél neki új kiscsikót.
Szerintem el kéne mennie pszichológushoz, mert nem bír kilépni a gyász egy fázisából. Ez így nem oké - sem a kapcsolatotok miatt, sem pedig önmaga miatt.
Talán próbáld lovak közelébe vinni, hogy megszerethessen egy másikat - az kimozdítaná a holtpontról.
Erősen túlzásba viszi.
Ez beteges már valahol, én nekem sem kéne egy ilyen nő.
Talán beszélj vele erről és ha nem akkor küld el pszichológushoz.
Vegyél neki egy másik lovat.
Amúgy ez egész fura: "fantasy regényt lovakról"
Ezt még elképzelni is vicces. :DDD
Sziasztok!
Nem, nem "Fruzsi" a barátnôm neve. Egyébként a pszichológuson én is elgondolkodtam már korábban is. Nekem is volt 3 éve, én a lányok, család körében tapasztalt negatív dolgok miatt mentem, rengeteget segített! Kiváló szakember volt. Visszatért az önbizalmam nôk terén, a családban pedig megoldódtak a gondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!