Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vannak a bátor pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a bátor pasik?

Figyelt kérdés

Én egy 18 éves pest megyei lány vagyok. És nem hiszem el, hogy nincs ma már olyan pasi, aki ha meglát az utcán 1 lányt, akk nem mer odamenni, h megszólítsa és megismerkedjenek...Ez tényleg így van ma?

Mert igaziból nem tudom, h hol és hogyan lehetne normális 20 év körüli pasikkal ismerkedni? A neten kívül, mert az nem mindig jön be...Köszi a segítséget:)

2010. márc. 15. 10:09
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

14:14nek: Nincs igazad. Én nem vagyok feminista, és mind2 nemet egyenlőrangúnak tartom teljesen. De először is a pasinek kéne sztem kezdeményezni. De ez nem minden esetben feltétlen így kell, h történjen manapság!!!

És ha magamból indulok ki akk nem bánnák el 1 pasivql sem úgy, h rögtön elküldöm...És én ugyanezt várnám el a pasiktól...Nem aláznék meg senkit...

2010. márc. 15. 14:48
 22/35 anonim ***** válasza:

Ezt fájt olvasni.

Ettől lennénk mi férfiak, hogy lehet, hogy elküld a faszba, de akkor is megtesszük amit akarunk. Ilyen egy felelősségteljes, felnőtt ember.

Az önbizalom is így alakul ki. Én megteszem ami esetleg kényelmetlen, ijesztő és ezért tisztelem magam. Ez a tulajdonság már alapból imponál a lányoknak, de persze nem ezért kell csinálni.

Az ember aki meghunyászkodik annak visszafele fejlődik a jelleme. Gyenge lesz. Lehet, hogy kényelmesebb, de nem éri meg. Annyira tudom élvezni, hogy a sok számítógép előtt ücsörgő kocka gyerek elvárja, hogy valaki szeresse őt a személyiségéért, de ő azt nem mutatná ki a világ felé.

Mellesleg a legtöbben meg sem próbálták. Sosem volt olyan, hogy reflexből elutasítottak, az esetek 90%-ában odavannak, hogy megszólítottam őket. Életemben egyszer kaptam meg azt, hogy van barátom, de azt is egy olyan csaj mondta aki nem érdekelt, csak lefoglaltam, hogy a haverom beszélgessen az ő barátnőjével. :D

Meg persze ez is olyan mint bármi más, minél többet csinálja az ember annál jobban megy.

Az a baj a társadalommal, hogy ilyen félős puncinak nevelik az embereket. Ne merj semmit tenni, te egy senki vagy, felelj meg a többi embernek és akkor majd nem bántanak. Ez igaz is, csak így leél az ember egy élet nélküli életet. Ezen túl kell lépni.

Nem csak a férfiaknak amúgy, a nőknek is...

Kérdező, tényleg érdekel téged, hogy mit gondol rólad az a srác? Lehet, hogy elutasított, de szabad voltál meg merted tenni amit akartál. Ez a fontos. Nűveld.

19/F

2010. márc. 15. 14:56
 23/35 A kérdező kommentje:
14:56nak: Amúgy jó dolgokat írtál. De már nem érdekel, h mit gondol rólam az a pasi, csak azért legalább annyit elvárhatna tőle az ember, hogy hogyha már a lány 1x odament hozzá, h utána le se sz**ja...nem? De mind1 ezért engem már nem is érdekel..csak az ilyen tapasztalat miatt nem merek már úgymond ilyen módon közeledni a pasikhoz...Igaz ennél azért bizti vannak normibbak is de ...nehéz őket megtalálni sajna...
2010. márc. 15. 15:09
 24/35 anonim ***** válasza:

Szerintem azért azokat, akik rendesen közelednek egy lány felé, nem küldik el a francba, maximum normálisan elutasítják, ebben pedig semmi megalázó nincs, nem tetszhet mindenki mindenkinek. Viszont azokat akik úgy érkeznek, hogy már az ember seggén van a keze, meg a képébe van mászva, azok ne csodálkozzanak, ha az első adandó alkalommal gyorsan elhúz onnan az ember. Lehet ez akár férfi vagy nő, mert mindkét esetre van példa.

Bátraké a szerencse, és akárhány kudarcot is él meg az ember, akkor is megéri újra próbálkozni, mert honnan tudni, hogy nem lesz épp akkor szerencséje?

Ja és aki pedig a normálisan közeledőket, akik tényleg nem nyomulnak és egyebek bunkó módon zavarja el, azzal nem kell foglalkozni, jobban járt, hogy meg sem ismerte.

2010. márc. 15. 15:28
 25/35 anonim ***** válasza:

valamelyik előző vagyok

pesttől merrefele laksz? én dunaújváros környéki vagyok

17f

2010. márc. 15. 15:33
 26/35 A kérdező kommentje:

15:28nak: Hát igen én is így voltam azzal a sráccal...

De kicsit félénk vok újrapróbálkozni...de majd hátha 1x:)

2010. márc. 15. 15:39
 27/35 A kérdező kommentje:
Ja am Gyálon lakom...Dunaújvárostól az nem olyan messze van:)
2010. márc. 15. 15:40
 28/35 anonim ***** válasza:
nahh az jó, héten mit csinálsz?
2010. márc. 15. 16:19
 29/35 A kérdező kommentje:
Hát ha érdekel, akk írj privit:) ott megbeszélhetjük jobban..:)
2010. márc. 15. 16:37
 30/35 anonim ***** válasza:
hát jó
2010. márc. 15. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!