Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a bátor pasik?
Én egy 18 éves pest megyei lány vagyok. És nem hiszem el, hogy nincs ma már olyan pasi, aki ha meglát az utcán 1 lányt, akk nem mer odamenni, h megszólítsa és megismerkedjenek...Ez tényleg így van ma?
Mert igaziból nem tudom, h hol és hogyan lehetne normális 20 év körüli pasikkal ismerkedni? A neten kívül, mert az nem mindig jön be...Köszi a segítséget:)
14:14nek: Nincs igazad. Én nem vagyok feminista, és mind2 nemet egyenlőrangúnak tartom teljesen. De először is a pasinek kéne sztem kezdeményezni. De ez nem minden esetben feltétlen így kell, h történjen manapság!!!
És ha magamból indulok ki akk nem bánnák el 1 pasivql sem úgy, h rögtön elküldöm...És én ugyanezt várnám el a pasiktól...Nem aláznék meg senkit...
Ezt fájt olvasni.
Ettől lennénk mi férfiak, hogy lehet, hogy elküld a faszba, de akkor is megtesszük amit akarunk. Ilyen egy felelősségteljes, felnőtt ember.
Az önbizalom is így alakul ki. Én megteszem ami esetleg kényelmetlen, ijesztő és ezért tisztelem magam. Ez a tulajdonság már alapból imponál a lányoknak, de persze nem ezért kell csinálni.
Az ember aki meghunyászkodik annak visszafele fejlődik a jelleme. Gyenge lesz. Lehet, hogy kényelmesebb, de nem éri meg. Annyira tudom élvezni, hogy a sok számítógép előtt ücsörgő kocka gyerek elvárja, hogy valaki szeresse őt a személyiségéért, de ő azt nem mutatná ki a világ felé.
Mellesleg a legtöbben meg sem próbálták. Sosem volt olyan, hogy reflexből elutasítottak, az esetek 90%-ában odavannak, hogy megszólítottam őket. Életemben egyszer kaptam meg azt, hogy van barátom, de azt is egy olyan csaj mondta aki nem érdekelt, csak lefoglaltam, hogy a haverom beszélgessen az ő barátnőjével. :D
Meg persze ez is olyan mint bármi más, minél többet csinálja az ember annál jobban megy.
Az a baj a társadalommal, hogy ilyen félős puncinak nevelik az embereket. Ne merj semmit tenni, te egy senki vagy, felelj meg a többi embernek és akkor majd nem bántanak. Ez igaz is, csak így leél az ember egy élet nélküli életet. Ezen túl kell lépni.
Nem csak a férfiaknak amúgy, a nőknek is...
Kérdező, tényleg érdekel téged, hogy mit gondol rólad az a srác? Lehet, hogy elutasított, de szabad voltál meg merted tenni amit akartál. Ez a fontos. Nűveld.
19/F
Szerintem azért azokat, akik rendesen közelednek egy lány felé, nem küldik el a francba, maximum normálisan elutasítják, ebben pedig semmi megalázó nincs, nem tetszhet mindenki mindenkinek. Viszont azokat akik úgy érkeznek, hogy már az ember seggén van a keze, meg a képébe van mászva, azok ne csodálkozzanak, ha az első adandó alkalommal gyorsan elhúz onnan az ember. Lehet ez akár férfi vagy nő, mert mindkét esetre van példa.
Bátraké a szerencse, és akárhány kudarcot is él meg az ember, akkor is megéri újra próbálkozni, mert honnan tudni, hogy nem lesz épp akkor szerencséje?
Ja és aki pedig a normálisan közeledőket, akik tényleg nem nyomulnak és egyebek bunkó módon zavarja el, azzal nem kell foglalkozni, jobban járt, hogy meg sem ismerte.
valamelyik előző vagyok
pesttől merrefele laksz? én dunaújváros környéki vagyok
17f
15:28nak: Hát igen én is így voltam azzal a sráccal...
De kicsit félénk vok újrapróbálkozni...de majd hátha 1x:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!