Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vannak a bátor pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a bátor pasik?

Figyelt kérdés

Én egy 18 éves pest megyei lány vagyok. És nem hiszem el, hogy nincs ma már olyan pasi, aki ha meglát az utcán 1 lányt, akk nem mer odamenni, h megszólítsa és megismerkedjenek...Ez tényleg így van ma?

Mert igaziból nem tudom, h hol és hogyan lehetne normális 20 év körüli pasikkal ismerkedni? A neten kívül, mert az nem mindig jön be...Köszi a segítséget:)

2010. márc. 15. 10:09
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Hehe en mar ismerkedtem villamoson is... meglepodtem a csajon, mert o se volt semmi, kb. 3 ember volt koztunk a tomott kombinon es ugy dumaltunk.

RJ 19/F

2010. márc. 15. 11:22
 12/35 anonim ***** válasza:

megértem, hogy a csalódás után nem szívesen próbálkozik másnál egy pasi, de ha mindenki a kudarcokból élne akkor már a Föld lakosságának fele kihalt volna.

belegondolsz bemész 1 boltba és ott éppen bunkó veled az eladó akkor nem mész többet boltba?? neeeeem, csak abba a boltba nem mész többet.

primitív példa, de ha 1 lány nem közlékeny és elküld nem azt jelenti hogy ne próbálkozz másnál csak hogy annál ne próbálkozz többet...

amúgy is én is Pesten lakom és nem fér a fejembe az emberek mért viselkednek ilyen jegesen...mindenki monoton él, pedig 1 mosoly olyan sokat jelentene magának és másnak is aki ott van...:D

Kérdésre visszatérve, nem tudom hol vannak a ilyen pasik, de biztosan nem haltak még ki akik kezdeményeznek is és nem csak dugni akarnak. csak könnyebb úgy lenni nekik is hogy majd lesz valami és majd jön valaki, pedig 1 férfi attól is az, hogy kezdeményez és tudja mit akar. nem átszellemülten, de irányítgat...

20/L

2010. márc. 15. 11:29
 13/35 A kérdező kommentje:
10:16-nak: Értem, mire gondolsz, de ez nem mindenkire vonatkozik...ol. ha hozzám odajönnél tuti nem küldenélek el...sőt...még ha nem is tetszenél, v vmi akk is udvarias lennék...stb...Ez sztem alap dolog a normális embereknél...:) Nem?
2010. márc. 15. 11:31
 14/35 A kérdező kommentje:
11:20asnak: Miért ne? Sose lehet tudni..:)
2010. márc. 15. 11:33
 15/35 anonim ***** válasza:
Én szívesen leszólítok lányokat, de eredménye 0, sőt.. Péntek, szombat este már más tészta, akkor járok sikerekkel, hétköznap és nappal tuti, hogy elküld mind...
2010. márc. 15. 11:58
 16/35 anonim ***** válasza:

Minek tegyem ki magam folyamatos kudarcoknak?nem is beszélve arról,hogy az utcán lévő többi ember előtt is beégek...

Fordítsuk meg!Te miért nem mész oda leszólítgatni korodbeli fiúkat?

f/16

2010. márc. 15. 12:53
 17/35 anonim ***** válasza:
fiatalabb fiúk és érdekelnek(pl 17 éves)???
2010. márc. 15. 13:28
 18/35 A kérdező kommentje:
Hát felőlem írhat fiatalabb is...:) Én 18 vok, szal a 17 még belefér..:)
2010. márc. 15. 14:03
 19/35 A kérdező kommentje:
Ja és 12:53nak: Már szólítottam le pasit, mert nagyon tetszett. Elhívtam 1 teaházba, és nemet mondott persze. Azóta is akárhányszor látom, még csak nem is köszön...Pedig én igazán udvarias voltam...meg egyébként is mégegyszer nem alázkodnék meg így 1 pasi miatt...Szal van már ilyen tapasztalatom is...Lehet, h azért mondott nemet, mert pl. nem tetszettem neki, de azért nehogy már még köszönni se tudjon utána...nincs igazam?
2010. márc. 15. 14:07
 20/35 anonim ***** válasza:
Nincs, ha neked ez megalázkodás, akkor a fiúknak miért nem az? Vagy feminista vagy, magasabb rendűnek tartod a női nemet?
2010. márc. 15. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!