Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két férfival is párhuzamosan egyszerre?
elvált nő vagyok, 29 éves. nem igen nyitottam mert el kellett telnie egy kis időnek mig újra megtalálom önmagam.. viszont most tanácstalan vagyok mert a lelkiismeret nem hagy nyugodni.
van két pasi az életemben..az egyik egy régi haverom akivel több évig nem is beszéltünk mert másfelé mentünk. viszont mostanság randizutnk találkoztunk, volt nálam és össze is jöttünk.. de távolság van közöttünk ráadásul ő most válik.. így komolyban nem gondolkodik és én sem csak jól érezzük magunkat együtt ahogyan eddig is csak anélkül.
a másik egy rendes pasi tényleg bár kicsit még fura nekem. de tisztességes sok női barátja van neki is. összejöttünk randiztunk majd eljött hozzám és beszélgettünk de nem történt semmi. viszont már lebeszéltem a haverommal hogy jön de én már nem szeretnék semmit mert a másik pasi komolyabb és nem szeretnék senkit megbántani.
szóval nem tudom hogy jól fogalmaztam e :)
de nem tudom mit tegyek.. elmondjam a havernak hogy ez van és meglátjuk később hogy alakul de csak haverok maradjunk és semmi több? és a másiknak is aki meg rá pár napra jön hozzám hogy volt nálam a haverom akivel nincs semmi?? fura ez az egész szitu és zavaros.. magam sem tudom mit akarok...
aki érti és véleménye van, írjon :)
köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!