Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire szerencsétlen lennék? 17 évesen még nincs barátnőm.
Bizony, ez van sajnos. Lehet, hogy velem van a gond? Mert én nem szeretek bulikba járni, és az öltözködésem is kicsit "katonás" (terepcuccok, dögcédula, jelvények stb.)
Elég sokat olvasok, ami nem tom' gond-e, mert a mai világban sokan azt mondják: "Ki az a hülye, aki szeret olvasni?"
Szerintetek tényleg én vagyok ennyire suta?
jaj már a kérdésre is irok vmit:D
én ismerek ilyen "katonafiut" és sztem tök cuki:D de ez arctol is függ h h néz ki..és kit érdekel h olvasol inkább olvass mint a detoxban ébredj:D
Tapasztalatból fogok most szólni:)Aki nagyon rá görcsöl akkor általában sikertelen az ügy:)De rá érsz ezen még nyűglődni ha majd 30évesen sem lesz nőd:)Vedd lazára majd jönni fog egy csak picit kell rá hatással lenni!Pl ismerőseiddel találkozgatni ugy, hogy ott legyen valami ismerőse és igy tovább minél nagyobb az ismeretségi köröd ugy nő az esélyed is:)És nem azt kel csinálni, hogy nyomulsz az első nő nemű egyednél hanem el kell érni, hogy meg tetszel nekik...:)és meg tegyék az első lépést vagy valami jelet adjanak és akkor go..
Remélem segítettem!
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!